DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog velja od 06. 02. do 05. 03. 2018.

Izšel je novi DM katalog – februar je v drogeriji dm eden izmed najbolj nežnih in ljubezni polnih mesecev, posvečajo ga skrbi za tiste najmlajše, včasih najbolj glasne, toda vedno sladke in nagajive malčke. Zavedajo se, da je obdobje nosečnosti in kasneje starševstva nekaj posebnega in enkratnega, zato si želijo, da vam ta čas naredijo še lepši in bolj nepozaben. DM katalog velja od 06. 02. do 05. 03. 2018.

Prelistajte novi DM katalog v katerem V tokratnem katalogu vam na prvih straneh predstavljamo izdelke za nego in skrb nosečnic, mamic in dojenčkov: babylove zaščitna krema z izvlečkom žajblja in s cinkovim oksidom 1, 99 €, babylove otroški gel za umivanje 500 ml za 2, 69 €, babylove otroške plenice aktiv plus Premium Maxi 6, 39 €, babylove otroški vlažilni robčki sensitive s patenolom 1, 99 €.  Ne spreglejte pa tudi brezplačnega programa dm babybonus za nosečnice in starše, kjer boste poleg številnih koristnih nasvetov, prejeli tudi brezplačen paket plenic in knjižico bonov ugodnosti.

V dm – drogeriji pa niso pozabili nismo niti na dan zaljubljenosti, 14. februar. Svojo boljšo polovico obdarite z izbranimi dišavami ali čudovitim nakitom. Morda pa jo presenetite s kosilom ali malico po kulinaričnem nasvetu dm-ove vlogerke Anja Suska. Tisti, ki se izogibate ogljikovim hidratom, pa preberite nekaj nasvetov o LCHF načinu prehranjevanja in preverite pestro ponudbo izdelkov Sukrin. Za še močnejši imunski sistem in da v zadnjem zimskem mesecu ne boste zboleli za gripo, pa na straneh Medexa in prehrane izberite med številnimi prehranskimi dopolnili. Preprosto ugodno – v času od 06. 02. do 19. 02. boste še dodatno prihranili, saj boste ob nakupu izdelka iz ponudbe Preprosto Ugodno, drugega prejeli gratis.

Vse aktualne kataloge drogerije dm si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 06. 02. do 05. 03. 2018.