DM katalog

DM katalog

 

DM katalog

DM katalog Lepotni vodnik velja od 01. 03. do 31. 03. 2016.

Marčevskemu DM katalogu je tokrat priložena svetovalna brošura Lepotni vodnik, v kateri najdete številne nasvete za ličenje, bone ugodnosti, prikazane pa so tudi preobrazbe štirih žensk, ki smo jim pomagali zakriti določene pomanjkljivosti. DM katalog Lepotni vodnik velja od 01. 03. do 14. 03. 2016.

Prelistajte novi DM katalog Lepotni vodnik v katerem so tokrat prikazani postopki ličenja – v lepotnem vodniku si lahko ogledate točne postopke ličenja ter preberete številne nasvete in trike vizažistke Jasne Oklešen. Vsaka dama bo v svetovalni brošuri našla nasvete za ličenje za svojo obliko obraza, saj se to, glede na obliko obraza, razlikuje. V brošuri so predstavljene tudi najnovejše tehnike ličenja, ki pretresajo modni svet, kot na primer kontura in strobing.

Novi DM katalog se tokrat ponaša s boni ugodnosti -v lepotnem vodniku tako najdete kar 56 bonov s 30 % popustom na izbrana ličila za 10 točk (posamezen popust velja na največ 3 izdelke). Za unovčenje bona je obvezna predložitev bona iz svetovalne brošure lepotni vodnik. Izdelke, ki sodelujejo v omenjenih popustih, si oglejte v notranjosti kataloga. Boni iz svetovalne brošure so na voljo tudi na DM terminalu v prodajalnah DM, ob unovčenju 10 točk. Svetovalno brošuro z izbranimi popusti si lahko ogledate in prelistate zgoraj, objavljeni boni pa so namenjeni zgolj pregledu ugodnosti.

Izdaja in unovčevanje bonov od 01. 03. do 31. 03. 2016.

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetičnih artiklov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog Lepotni vodnik velja od 01. 03. do 31. 03. 2016.