DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog velja od 12. 5. do 1. 6. 2020.

Novi DM katalog – tokrat je precej drugače kot običajno. A tudi drugače je lepo. Prvi vonj po poletju. Kratki rokavi in odprti sandali. Pred nami so meseci, ko bomo uživali prav vsak dan, saj so pred nami vedno bolj svetli in sončni dnevi. Čeprav je tempo življenja nekoliko drugačen kot običajno, tudi v drugačnosti lahko poiščete navdih. DM katalog velja od 12. 5. do 1. 6. 2020.

V novem DM katalogu za mesec maj so za popolno razvajanje in zaščito kože pred soncem za vas pripravili odlične nasvete. Pripravite kožo na poletje in samozavestno zakorakajte v lahkotnih oblačilih. Odstranite odvečne dlačice na povsem neboleč način in z učvrstitveno kremo poskrbite za napeto kožo. Popolno zagorelo polt lahko dosežete brez izpostavljanja na soncu z izdelki za samoporjavitev, ki bodo to poletje nepogrešljiv hit izdelek vsake ženske. Zakaj ne bi poletja pričakali samozavestno in brezskrbno?  Poleg številnih novosti in ugodnosti smo na zadnji strani kataloga pripravili tudi izdelke iz ponudbe Preprosto ugodno!

DM katalog –  nekaj izdelkov, ki vas bodo s svojimi odličnimi akcijskimi cenami zagotovo navdušili: Garnier Ambre Solaire Kids sprej za zaščito pred soncem 200 ml za 12, 89 €, Olival Sun Kids krema za roke 7, 99 €, Pizz Buin sprej za zaščito pred alergijami na sonce 11, 59 €, Nivea Sun losjon za zaščito pred soncem in alergijo 10, 79 €, Braun Sil kepil 9 epilator 139, 99 €, L’Oréal Paris Men Expert Invincible Sport dezodorant v spreju z magnezijem za 3, 09 €, Libresse Fresh Protect ultra tanki zračni vložki 2 xx 10 za 2, 09 €, Bref WC obešanka 2 x 50 g za 4, 99 €.

Vse aktualne kataloge drogerije DM si lahko pogledate s klikom na povezavo DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 12. 5. do 1. 6. 2020.