DM katalog

DM katalog

 

DM katalog

DM katalog velja od 01. 03. do 14. 03. 2016.

Prelistajte novi DM katalog  in eksperimentirajte s spomladanskimi trendi ličenja. DM katalog velja od 01. 03. do 14. 03. 2016.

Novi DM katalog za mesec marec je posvečen spomladanski look kampanji, v kateri so v drogeriji DM preobrazili štiri dame. S pomočjo Carpus make up akademije so prikazali nove trende ličenja in razkrili skrivnosti, kako zakriti pomanjkljivosti in poudariti naravne atribute.

Novemu DM katalogu so priložili lepotni vodnik z ekskluzivnimi boni ugodnosti s 30 % popustom na izbrana ličila za 10 točk, da boste tudi same lahko eksperimentirale. Ob nakupu ličil nad 20 eur pa so za Vas pripravili še modno in praktično darilo – USB ključek s kristali.

Z marcem so v drogeriji DM prenovili active beauty svet ugodnosti, zato v novem DM katalogu marec preverite, katere novosti prinaša. Pripravili so še druge novosti, med katerimi ne spreglejte izdelkov za veliko noč ter nove linije semen vrtnin in cvetlic, ki bodo od 10. 03. na voljo samo v prodajalnah DM, s katerimi boste naravi podarili novo življenje, sebe pa razvajali z doma pridelanimi vrtninami ali čudovitimi cvetlicami.

V novem DM katalogu za mesec marec vaš čakajo tudi 4 cenovni bonbončki, ki jih lahko izkoristite v času veljavnosti kataloga; 1+1 gratis Garnier Olia trajno obstojna barva za lase 5, 99 €, Medex BIO gelee royale forte prehransko dopolnilo 14, 99 €, K2R lovilec barv v pralnem stroju 3, 99 €, Adidas ženski gel za prhanje 2, 59 €.

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetičnih artiklov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 01. 03. do 14. 03. 2016.