DM katalog

DM katalog

 

DM katalog

DM katalog Moje ugodnosti velja od 05. 01. do 15. 03. 2016.

Izšel je novi DM katalog Moje ugodnosti za meseca januar in februar 2016. DM katalog Moje ugodnosti velja od 05. 01. do 15. 03. 2016.

Izkoristite nabrane točke za najljubše ugodnosti po svoji izbiri –  prelistajte novi DM katalog Moje ugodnosti in izkoristite več kot odlične priložnosti za prihranke.  Če ste si v zimskih dneh zaželeli spustiti po sneženih strminah, unovčite točke za popust na smučarsko vozovnico, ali pa se razvajajte v termah. Med ugodnostmi najdete tudi zanimivo ponudbo potovanj, ki Vas bo grela v hladnih dneh. Privoščite si tudi vzglavnik SuperMemory po ugodni ceni v trgovinah Vitapur ali izkoristite popust v trgovinah 1001 dar.

Več o aktualnih ugodnostih v prodajalni DM si lahko pogledate zgoraj v novem DM katalogu Moje ugodnosti ali z vstopom na spletni terminal.  Samo vpišete Vašo številko kartice in poštno številko in si lahko ogledate vse, kar Vas zanima o posamezni ponudbi. Vse informacije o posamezni ponudbi si lahko ogledate tudi na terminalu, ki se nahaja v vsaki prodajalni DM, kjer lahko tudi natisnete posamezne kupone.

Za celotno akcijsko ponudbo spremljajte še naprej kataloge drogerije DM na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetičnih izdelkov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog Moje ugodnosti velja od 05. 01. do 15. 03. 2016.