dm katalog

dm katalog

DM katalog

DM katalog velja od 07. 11. do 27. 11. 2017.

DM katalog – ne zamudite priložnosti za modno darilo, ki ga lahko poklonite sebi ali svojim bližnjim. Ob nakupu dišav nad 15 € prejmete različne obeske. Obeske lahko zbirate in z njimi nanizate svojo zgodbo na zapestnici, ki jo na blagajni dm prejmete za 50 active beauty točk. Prav tako pa vas v novem DM katalogu čaka ponudba izbranih dišav in darilnih paketov po ugodnih cenah. DM katalog velja od 07. 11. do 27. 11. 2017.

Novi DM katalog, nove odlične priložnosti za prihranke; Bvlgari Omnia coral, ženska toaletna voda 25 ml za 39, 99 €, GFiorgio Armani Si ženska parfumska voda 30 ml za 44, 99 €, Dolce & Gabanna light blue ženska toaletna voda 50 ml 49, 99 €, Escada Especially ženska toaletna voda 50 ml 44, 99 €.  Zakorakali smo v drugo polovico jeseni, v mesec november. Hlad prihajajoče zime, kratkih dni in pomanjkanja sonca so za marsikoga precej neprijetni. Pa vendar je mesec november naravnost čudovit, če le uporabimo malce domišljije. Vonj kuhanega vina, dolgi sprehodi, opazovanje lučk, vse to mu daje poseben čar. Za piko na I se odenite v izbrane dišave po vednougodnih cenah,  ki so jih za vas pripravili v dm prodajalnah.

Deževne dni že sedaj izkoristite za predpraznične nakupe. Pestra izbira darilnih setov je več kot odlična priložnost, da se izognete gneči v decembru. Za modne navdušenke so pripravili novo linijo dekorativne kozmetike Makeup Revolution, tisti, ki pa si želite že novembra v dom pričarati vonj prihajajočih praznikov pa boste veseli široke ponudbe dišečih svečk. Ne pozabite pa tudi na slasten dmBio recept, s katerim boste očarali marsikaterega gosta.

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 07. 11. do 27. 11. 2017.