dm katalog

dm katalog

 

DM katalog oktober 2015

DM katalog velja od 29. 09. do 12. 10. 2015.

Izšel je novi DM katalog za mesec oktober 2015, ki velja od 29. 09. do 12. 10. 2015.

Novi DM katalog oktober je tudi tokrat poln odličnih izdelkov kozmetike, med drugim boste v njem našli vse, kar potrebujete za svež in trendi jesenski videz. Pripravili so kar osem edinstvenih in najbolj modnih videzov te sezone, ki jih lahko ustvarite sami. V znamenju nege obraza in ličil so priložili tudi lepotni vodnik, v katerem boste našli make up nasvete, drobne trike in bone ugodnosti s kar 30% popustom na izbrana ličila in nego obraza za 10 točk. Vse, ki si želite ličenje prepustiti roki strokovnjaka, pa lahko preverite termine brezplačnega ličenja in individualnega svetovanja, ki bo potekalo v izbranih dm prodajalnah.

Prelistajte novi DM katalog –  obvezen praktičen modni dodatek pa je tudi prenosni usb polnilec za telefon, ki bo poskrbel, da vas prazna baterija nikoli več ne bo presenetila. Ob nakupu ličil in/ali nege obraza nad 30 eur, si na blagajni dm izberite usb polnilec v svoji najljubši barvi. Pohitite, saj je na voljo le v omejenih količinah.

V vedno bolj mrzlih jesenskih dneh pa ne pozabite na nego celotnega telesa. V novem dm katalogu boste našli številne izdelke, s katerimi boste poskrbeli za nego in razvajanje. Približuje se tudi dan spomina na mrtve, zato so za Vas pripravili izbor nagrobnih sveč, ki jih najdete tudi v cenovnem bombončku. Ob njem ne spreglejte tudi še ostalih 5 sladkih cenovnih bonbončkov.

Vse kataloge drogerije DM si oglejte na povezavi DM katalog, vse kataloge trgovcev s kozmetiko za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja 29. 09. do 12. 10. 2015.