DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog Otvoritev Ilirska Bistrica velja od 21. 12. do 27. 12. 2015.

Novi DM katalog – Otvoritvena ponudba: v Ilirski Bistrici DM odpira novo prodajalno na novi lokaciji. Ker radi kupujemo tam, kjer nekaj veljamo, bodo v ponedeljek, 21. decembra, ob 8. uri odprli novo lokacijo ugodnih nakupov, na Vilharjeva cesti 58. DM katalog Otvoritev Ilirska Bistrica velja od 21. 12. do 27. 12. 2015.

Novi DM katalog – nove ekskluzivne otvoritvene ugodnosti. Obiskovalce bo v Ilirski Bistrici pričakalo pestro dogajanje, številne otvoritvene ugodnosti ter nagradna igra. Na dan otvoritve Vas bodo razvajali s 15 % popustom na celoten nakup, ki bo trajal vse do četrtka. Pripravili so več kot 120 cenovnih bonbončkov, kupon za 15 % popust na naslednji nakup nad 20 €, 20 % popust na vse lake za nohte ter praznična manikira.

V tem prazničnem času pa niso pozabili na dobra dejanja za dober namen. Med 17. in 18. bo priskočil na pomoč zabavni radijski voditelj Miha Deželak. Ves izkupiček, ki ga bo prislužil na svoji blagajni, bodo donirali Prostovoljnemu gasilskemu društvu Ilirska Bistrica za nakup opreme. Gasilci pa bodo med 16. in 17. uro za obiskovalce predstavili njihovo delo, opremo ter izvedli zanimivo točko reševanja ljudi iz ukleščenega vozila. Vabljeni, da se v ponedeljek pridružite na praznovanju ob odprtju nove DM prodajalne.

Vabimo Vas, da vse kataloge drogerije DM spremljate še naprej skupaj z nami na povezavi DM katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami kozmetičnih izdelkov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog Otvoritev Ilirska Bistrica velja od 21. 12. do 27. 12. 2015.