DM katalog

DM katalog

DM katalog Poletna knjižica ugodnosti

DM katalog velja od 01.07. do 31. 08. 2015.

Novi DM katalog  –  poletna knjižica ugodnosti s prihranki do kar – 50 % v kateri najdete številne izdelke za nego telesa, sončno kozmetiko, izdelke za damsko higieno, intimno higieno, nego las, prehranske izdelke, izdelke za ustno higieno in gospodinjstvo. Novi DM katalog Poletna knjižica ugodnosti velja od 01. 07. do 31. 08. 2015. Bone lahko unovčite najpozneje do 15. 09. 2015.

Informativno prelistajte novi DM katalog, da si boste že vnaprej lahko pogledali katere izdelke želite kupiti in katere izdelke trenutno najbolj potrebujete. Na terminalu Vas že čaka nova DM active beauty knjižica, v kateri najdete 50% popust na izbrane izdelke iz DM programa (posamezen popust velja na največ 3 izdelke), 50% popust na nakup kateregakoli dezodoranta, 50% popust na nakup preservativa ali lubrikanta, 50% popust na nakup katerekoli barve za lase (popusti na celoten sortiment veljajo na nakup 1 izdelka) ter 15% popust na celoten nakup. V knjižici bonov boste prav tako našli 50% popust na higienskih tamponov Jasmin, 50% popust na nakup izdelka blagovne znamke Chilly ter 50% popust na nakup izdelka blagovne znamke Finish.

Prelistajte novi DM katalog, vstopite v poletje z izdelki iz drogerije DM in v te,m poletju zasijte v vsej svoji lepoti – Bon za dm active beauty knjižico je na voljo na terminalu v prodajalnah DM, ob unovčitvi 150 točk. Knjižico z izbranimi popusti si lahko ogledate zgoraj, objavljeni boni pa so namenjeni zgolj pregledu ugodnosti.

Vse kataloge drogerije DM spremljajte še naprej na povezavi DM katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike najdete v rubriki Kozmetika.

DM katalog Poletna knjižica ugodnosti velja od 01. 07. do 31. 08. 2015.