DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog velja od 30. 08. do 12. 09. 2016.

Vednougodna jesen s novim DM katalogom september – prelistajte in preverite več kot privlačne ponudbe drogerije DM. DM katalog velja od 30. 08. do 12. 09. 2016.

Za lep začetek jeseni so v prodajalnah DM za vas še dodatno povečali bogato ponudbo vedno ugodnih izdelkov. Zdaj lahko namreč izbirate med več kot 2.300 izdelki po VEDNOUGODNIH cenah brez kuponov, točk in drugih omejitev.
V prodajalnah dm je tudi naravno VEDNOUGODNO. Novi DM katalog; Aquafresh Complete Care Whitening zobna krema 2, 39 €, Nivea double effect ženski dezodorant v spreju 2, 29 €, Frosch mehčalec za perilo 1, 59 €.

Začetek jeseni preživite v naravi in ulovite čim več popoldanskih sončnih žarkov, naravo pa privoščite tudi svojemu telesu. V svetovalni knjižici so za vas zbrali izdelke naravne kozmetike, zdravo prehrano iz ekološko pridelanih sestavin, bio čistila in druge naravne izdelke po VEDNOUGODNIH cenah.

Ob nakupu vsaj 3 VEDNOUGODNIH izdelkov*, vam na blagajni dm podarijo vrečko VEDNOUGODNO BREZPLAČNO.
Ponudba Preprosto ugodno! velja od 30. 08. do 12.0 9. 2016 oz. do razprodaje zalog. Prihranki se navezujejo na trenutno veljavne maloprodajne cene izdelkov. Popust se obračuna na blagajni. Ugodnosti iz aktivnosti Preprosto ugodno! ni mogoče uveljavljati v kombinaciji z ostalimi popusti in promocijskimi aktivnostmi v prodajalnah dm. Redna cena je seštevek cen izdelkov, predstavljenih v aktivnosti Preprosto ugodno!

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, vse kataloge trgovcev s kozmetiko za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 30. 08. do 12. 09. 2016.