DM katalog

DM katalog

DM katalog Vikend cenovni bonbončki

DM katalog Vikend cenovni bonbončki velja od 13. 02. do 15. 02. 2015.

Novi DM katalog Vikend cenovni bonbončki – ugodna vikend ponudba izdelkov 1 + 1 gratis, ki velja od 13. 02. do 15. 02. 2015.

Bliža se najbolj romantičen vikend v letu, ki ga najraje preživimo v dvoje. »V dvoje« pa Vas pričakuje tudi posebnih 20 cenovnih bonbončkov v prodajalnah DM, kjer prejmete ob nakupu enega izdelka, drugega brezplačno. Posladkajte se z ugodnostmi v najslajšem vikendu v DM-u od 13. do 15. februarja 2015. Ne zamudite pa tudi valentinovega presenečenja, ki Vas čaka samo ta vikend ob nakupu dišave.

DM katalog Vikend cenovni bonbončki; Fresh & Clean robčki za odstranjevanje ličil 2, 99 €, Burt’s Bees naravni balzam za ustnice, Neutrogena krema za roke, Mixa CC krema proti rdečici, Playboy ženski gel za prhanje 2, 99 €, Silan mehčalec za pranje perila 2, 39 €, Frosch univerzalno čistilo 2, 29 €.

Prihaja dan ljubezni, dan ko so dovoljeni koketni pogledi, skrivnostna sporočilca in nežni dotiki. To je tudi dan, ko svojim najdražjim povemo, da jih imamo radi in da je naše življenje lepše, ker so z nami. Nekateri poklonijo objem, drugi poljub, nekateri pa radi podarijo nekaj posebnega.

Prelistajte novi DM katalog Vikend cenovni bonbončki –v  prodajalnah DM boste prav gotovo našli popolno darilo za Vašo simpatijo, ljubezen svojega življenja, sanjskega moškega, prijateljico, mamo in za kogarkoli, ki bi mu radi povedali, da ga nosite v srcu in mislite nanj. Ne spreglejte DM bogate ponudbe dišav in poskrbite, da bo izbrani vonj Vašo ljubljeno osebo vedno spominjal na Vas!

Prelistajte novi DM katalog Vikend cenovni bonbončki, vse kataloge iz drogerije DM spremljajte še naprej na povezavi DM katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.