Hofer katalog

Hofer katalog

 

Hofer katalog

Hofer katalog Revija Naj & Več velja do razprodaje zalog.

Hofer katalog – posebna izdaja – revija Naj & Več –  ta veseli čas, igrive lučke, praznično okrašene izložbe, prve snežinke in dišeče dobrote na božičnih stojnicah –  v umirjenem adventnem času se vse blešči in iskri, zrak pa je prežet z vonjem cimetovih palčk, pomarančnih lupinic, nageljnovih žbic in drugih opojnih začimb. Hofer katalog Revija Naj & Več velja do razprodaje zalog.

Novi Hofer katalog – svetlikajoče se lučke, božična glasba, vonj po sveeže pečenih piškotih in prve snežinke, ki tiho padajo na zemljo. To je božič –  praznik bližine in topline, ki se že hitro približuje, mi pa se sprašujemo s čim in kako obdarovati najbližje. Če želimo za božič resnično razveseliti, obdarovanja ne smemo jemati z levo roko. Darilo naj bo nekaj posebnega – za mnoge sta najlepše darilo naš čas in bližina. Prelistajte novo Hofer katalog revijo Naj & Več v katerem Mizica, pogrni se –  gurmanske dobrote za praznične dni, tradicionalni in kreativni recepti za piškote, ponudba penin za vsak okus, kulinarični trendi – tehnika saus – vide. V otroškem kotičku predlogi za ustvarjanje, vse o tradiciji adventnih venčkov, široka praznična ponudba in povabilo, da pomagamo otrokom iz projekta Botrstvo.

Vse aktualne kataloge trgovine Hofer si lahko pogledate s klikom na Hofer katalog, kataloge trgovcev spodobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubrikah Živila.

Hofer katalog Revija Naj & Več velja do razprodaje zalog.