Il Ambienti katalog

Il Ambienti katalog

 

Il Ambienti katalog maj 2015

Il Ambienti katalog velja do 31. 05. 2015.

Izšel je novi Il Ambienti katalog novo akcijsko ponudbo pohištva po zdaj še bolj privlačnih cenah: v trgovinah Il Ambienti je že nova kolekcija kuhinj – Nobilia kuhinja, številka 1 med kuhinjami, postavitev lesenega dela, kot ga lahko vidite na sliki, gospodinjski aparati Simfer ali Beko po akcijski ceni 2.199 €, vrhunsko keramično korito Villeroy & Boch – Subway možnost leve ali desne postavitve vključno s sifonom za 399 €, – 10 % popusta na vrhunsko posodo Delimano. Il Ambienti katalog velja do 31. 05. 2015.

Novi Il Ambienti katalog –  odlična priložnost za opremo svojega doma sedaj po še privlačnejših cenah; vrhunske kuhinje Nolte, Nobilia, Ewe, Alples še nikoli tako poceni; 50 % popusta na kuhinjo Nolte, tipski sestav brez gospodinjskih aparatov zdaj za samo 1. 599 €, – 50 % na kuhinjo Alples, ki jo boste lahko sedaj kupili za samo 1. 460 €, kuhinja Nobilia 1. 499 €.

Prelistajte novi Il Ambienti katalog v katerem boste sedaj našli kakovostne izdelke iz lesa in stekla po akcijskih cenah, tu pa je tudi pestra ponudba bele tehnike –  enostavno do popolnih rezultatov.

Kataloge trgovine Il Ambienti si lahko pogledate na povezavi Il Ambienti katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubrikah Notranjost in Pohištvo.

Il Ambienti katalog velja do 31. 05. 2015 oziroma do razprodaje zalog.