Cellbes katalog

Cellbes katalog

Cellbes katalog Pomlad-poletje 2014

Cellbes katalog Pomlad-poletje 2014 velja do 31.7.2014.

Novi Cellbes katalog vsebuje ponudbo za ureditev notranjosti; obesna zavesa 24, 95 €/2 kosa.

Prelistajte novi Cellbes katalog Pomlad & poletje 2014 in vnesite pomlad v Vaš dom. Pomlad je skoraj pred vrati in zato so nov spomladanski katalog napolnili z vsemi novicami sezone. Ali imate radi gladke tkanine z romantičnimi, lepimi natisnjenimi vzorci ali raje skandinavski slog z grafičnimi motivi in nenavadnimi vzorci-s široko paleto Cellbes modelov je enostavno ustvariti prijetno vzdušje. Zavese, posteljnine, odeje, vzglavniki in metrsko blago – ponujajo Vam tekstilne izdelke in pohištvo za vsak prostor. Letos praznujejo 60 let, praznujejo z različnimi promocijami skozi celo leto.

V novem Cellbes katalogu boste našli zares lepe jubilejne ponudbe; obesna zavesa 2-delni komplet v beli ali v sivi barvi že za 24, 95 €, okenska svetilka 17, 95 €. Izberite najbolj priljubljeno posteljno garnituro posteljnine s čudovitimi magnolijami, v povsem novi kombinaciji sveže modre in bele barve – garnitura posteljnine, 2-delni komplet za 12, 95 €. Novi Cellbes katalog vsebuje ponudbo zaves v klasičnem karu, v 5 čudovitih barvah, ročno tkane zavese s številnimi privlačnimi motivi, 5 m bala blaga za 34, 95 €. Obnovite svoj dom z lepimi in ročno tkanimi preprogami v fantastičnih barvnih kombinacijah-preproga že od 12, 95 €. Preverite ponudbo zaves v modernih vzorcih, po navdihu iz narave, zavese v lepi laneni strukturi v 7 prekrasnih barvah, vintage pridih z romantičnimi tkaninami in vzorci.

Prelistajte novi Cellbes katalog in preverite ponudbo zaves, ki bodo polepšale Vaša okna in sobe, obnovite kavč s snemljivimi prevlekami, okrasite tla z lepimi preprogami in ustvarite prijeten občutek v vseh prostorih, preverite ponudbo udobnih in lepih izdelkov za spalnico-posteljno pregrinjalo že od 17, 95 €. Romantična, modna, cvetlična, izberite garnituro posteljnine, ki Vam je najbolj všeč, izberite odejo in vzglavnik za Vaše potrebe, zaščitite vzmetnice – izberite med 11 prekrasnimi barvami. Preverite ponudbo, ki jo vsebuje novi Cellbes katalog in vnesite pomlad v svojo kopalnico, preverite ponudbo prijetnega frotirja v izrazitih barvah, hišni tekstil za v otroško sobo in ponudbo najbolj priljubljenih zatemnitvenih zaves v različnih barvah.

Prelistajte aktualni Cellbes katalog, njihove ponudbe spremljajte še naprej Cellbes katalog , če pa Vas zanima ponudba drugih, jo preverite v naši rubriki Notranjost.