Kuponko katalog

Kuponko katalog

 

Kuponko katalog

Kuponko katalog velja za mesec februar 2016 do razprodaje zalog.

Preberite februarski katalog, v katerem Vas tokrat čaka obilo odličnih predlogov s čim razveseliti ali kam odpeljati najljubšo osebo Vašega življenja. Tu pa je hkrati tudi priložnost, da naredite nekaj zase in se razvajate. Kuponko katalog velja za mesec februar do razprodaje zalog, oziroma do datumov, ki so navedeni na posameznih kuponih.

Vsako leto ista zgodba: kaj boljši polovici dati za Valentinovo, kam jo peljati na večerjo? Kuponko.si na pomoč!
Novi Kuponko katalog Vam prinaša 16 strani fenomenalnih ponudb s popusti od 50 % do 95 %, ki jih lahko uporabite zase (egoizem včasih paše) ali v paru (… tu ne potrebujete idej, kaj ne? 😉 ), kot npr: najprej na slastno večerjo, sledi razvajanje v savni in na kopanju, ali preprosto na sproščujoč oddih za dva z razgledom na Sredozemlje!

Izkoristite priložnost za prihranke, prelistajte novi Kuponko katalog in z izbranimi ponudbami razveselite sebe in svoje najdražje.

Kataloge Kuponko.si spremljajte še naprej na povezavi Kuponko katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubrikah Turizem in Živila, vse kupone najdete s klikom na Kuponi.

Kuponko katalog velja za mesec februar do razprodaje zalog, oziroma do datumov, ki so navedeni na posameznih kuponih.