Kuponko katalog

Kuponko katalog

 

Kuponko katalog

Kuponko katalog velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Kuponko katalog za popolni januarski odklop. Vzemite si čas zase in si privoščite stvari, ki vas in vašo družino osrečujejo in vas napolnijo s pozitivno energijo. Kuponko katalog velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Kuponko katalog in preveriter vse aktualne ponudbe saj je prav v ta namen  Kuponko pripravil katalog popustov z več kot 40 ponudbami in s popusti do 85 %, kjer boste zagotovo našli nekaj za vas in vaše najbližje. In vse to že od 2, 40 € naprej. Začnite leto z izpolnjeno dolgoletno novoletno zaobljubo prenehanja kajenja ali pa si preberite, kaj vas čaka v letu 2017. Nadaljujte s spustom po belih strminah slovenskih smučišč in pokažite svoje smučarsko znanje že od 2, 90 €. Če imate radi vodo in zabavo, si privoščite nor vodni dan v enem od kopališč že od 7, 50 €. Ali pa se popolnoma sprostite s termalnim razvajanjem ali wellness oddihom.

Seveda niso pozabili niti na ljubitelje morja, novi Kuponko katalog vsebuje tudi tovrstne ponudbe. Hotel Valamar Diamant v Poreču je lani navdušil več kot 1500 naših uporabnikov s svojo pestro ponudbo. Da pa med vsem tem ne boste lačni, so poskrbeli za pestro kulinarično ponudbo od 2, 40 €.

Vse kataloge Kuponko si lahko pogledate na povezavi Kuponko katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za vas zbiramo v rubriki Turizem.

Kuponko katalog velja do razprodaje zalog.