La Redoute katalog

La Redoute katalog

La Redoute katalog jesen zima 2013

La Redoute katalog jesen zima 2013 velja do razprodaje zalog

Pred vami je novi La Redoute katalog jesen zima 2013, ki velja do razprodaje zalog. Aktualen, La Redoute katalog obsega kar 660 strani, v njem pa boste našli vse za ženske, spodnje perilo, oblačila za otroke, modo za moške, vse za šport, gospodinjstvo in Soft Gray športne copate.

Novi La Redoute katalog jesen zima 2013 je skupek dveh ataljejev La Redoute in Courrègenes, kar zagotavlja, da bodo sanje o veseli zimi postale realnost. Courrègenes že od same ustanovitve modne hiše upošteva, da je treba stil in izkušnje deliti z vsemi. Atraktivni plašč, oprijeta obleka, rožnati in beli škornji? Hitro, Courrègenes, hitro, La Redoute! V novem La Redoute kataloge lahko ženske najdete suknjič s poskočnim ovratnikom, z zapestniki z zaobljenimi razporki s šivi spredaj in zadaj, z dvema žepoma in z magnetki za asimetrično zapiranje v velikosti 34 do 44 za 285, 50 €, kratke hlače iz gostega pletiva  za 114 €, plašč za 344 €, ravne gležnarje št. 36 do 42 za 183 €, mini krilo za 114 €, srajce s potiskom, rožnate obleke, casual&urban stil, rožnato spodnje perilo, push up modrček v treh različnih barvah za 15 € in spodnjice 2 kosa za 11, 50 €. V ponudbi novega La Redoute kataloga tokrat v ponudbi za otroke najdete vse za življenje v rožnatem, rožnato krilo za 21 €, majice, hlače, jakne, plašče, obleke in zimske jakne. Med moško modo najbolj izstopa ponudba moškega plašča za 149, 50 €, majice za 23 €, jopice za 57, 50 €, hlač za 46 € ter srajce iz čistega bombaža za 52 €. Vsi športniki po srcu in duši boste navdušeni nad bogato ponudbo športnih znamk Puma, Adidas, Nike, Reebok, čevlje puma dobite za 69 €, jakno Adidas Teddy za 126, 50 €, v ponudbi boste našli veliko izbiro športne kolekcije z logotipom, ne manjkajo pa niti športni nedrčki. V tokratni ponudbi novega La Redoute kataloga ne spreglejte vsegaza gospodinjstvo, tu najdete posteljnino, prevleke za kavče, fotelje, pregrinjala, blazine, zavese, dekoracije za okna, zavese, prti, brisače, za odejo iz naravne volne boste odšteli le 9, 50 €. Športni copati Softgrey s polnim podplatom v 4 barvah dobite za 92 €.

Prelistajte bogat La Redoute katalog jesen zima 2013 in spremljate ponudbo njihovih katalogov na: http://vsikatalogi.si/la-redoute , ponudbo drugih si poglejte na: http://vsikatalogi.si/oblacila .