Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog Dobrodošli doma velja od 7. 1. do 31. 12. 2020.

Novi Lesnina katalog – posebna izdaja Dobrodošli doma v katerem boste našli  – Podeželska idila se sreča z velemestnim pridihom: sodoben podeželski slog, Sezite po blišču: ekstravagantno bivanje, Življenjski slog oblikovalcev: prefinjena eleganca, Prihodnost upravljanja svetil: pametna osvetlitev. Lesnina katalog Dobrodošli doma velja od 7. 1. do 31. 12. 2020.

Lesnina katalog Dobrodošli doma: Podeželski slog še nikoli ni bil tako moden kot zdaj! Privlačna kombinacija materialov, kot so beljen les, mehko (umetno) krzno in pleten ratan, v prostor vnese toplino in poudari udobje modernega podeželskega sloga. Harmonično usklajene naj bodo tudi barve; umirjene sive barvne odtenke uravnotežijo prijetni topli rumeni in zeleni poudarki. Kdor si to zimo pri opremljanju želi topline in glamurja, ne bo zgrešil z dramatičnim slogom ekstravagantnega bivanja. S klasično zlato barvo, bogatim tekstilom in cvetličnimi motivi se boste v svojem domu počutili resnično kraljevsko. Globoki barvni toni zamolklo rdeče, opečnato oranžne in gorčično rumene v prostor vnesejo toplino in pridih prestiža. Odgovor na vprašanje, kako živijo oblikovalci, se skriva v prefinjeni eleganci izčiščenega ambienta. Hladne umirjene barvne tone sive in modre barve prekinjajo nevpadljivi grafični vzorci. Poudarek je na kakovostnih materialih in premišljenih linijah. Tovrstni slog oblikovanja navduši še tako zahtevne uporabnike. Svilna toplina žameta to zimo sije v toplih odtenkih opečnato oranžne in gorčično rumene barve, še posebej v bogato prešitih izvedbah, okrašenih z dekorativnimi gumbi. Mehkobo žameta čudovito dopolni blesk kovin zlate barve. Ob zimskih večerih ni lepšega od umika v udobje lastnega doma. Videz modernega podeželskega sloga, ki ga navdihuje narava, ustvari idilično zatočišče. Minimalistične linije in umirjene barve ohranijo urbano energijo prostora, naravni materiali in mehke teksture pa poskrbijo za pomirjujoč učinek.

Vse aktualne kataloge trgovine Lesnina si lahko pogledate s klikom na povezavo Lesnina katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubrikah Notranjost in Pohištvo.

Lesnina katalog Dobrodošli doma velja od 7. 1. do 31. 12. 2020.