Loccitane katalog

Loccitane katalog

 

Loccitane katalog

Loccitane katalog nima omejenega roka veljavnosti.

Loccitane katalog – Loccitane en Provence je ustvarjen s strani ljudi, ki so ustvarili visoko-kvalitetna proizvode naravne kozmetike. Tradicija je pri njih več, kot le beseda, v Visoki Provansi v spomin prikliče številne, že davno pozabljene običaje,veščine in spretnosti, za katere niso dovolili, da bi ostali pozabljeni nekje v muzeju, ampak so jih na novo obudili in z njimi obogatili sedanjost. Prejekti ohranjanja tradicije so za Loccitane izjemnega pomena, zato vse od nastanka podjetja podpirajo gojenje avtentičnih rastlin, ki so neločljiv del neke pokrajine.

Loccitane katalog vsebuje ponudbo kozmetike Immortelle, kozmetike, ki vsebuje eterično olje immortele ali suhocvetnice z registriranim patentom, ki ščiti kožo pred staranjem in jo tako čim dlje ohranja nežno in mladostnega videza. Izberite dragoceni balzam za predel okoli oči, dnevno in nočno kremo, serum in eterično vodo. Immortelle linija za bleščečo polt vsebuje ponudbo hidratantne kreme, esencije in zaščitnega fluida za bleščečo polt.

Loccitane katalog tokrat predstavlja še kremo za nego obraza, vlaženje in vitalnost, essenco za popolno polt z organskimi izvlečki iz irisa in iz angelike, proizvode iz čistega organskega karitejevega masla, ki ščiti, neguje, hrani in obnavlja nežno žensko kožo. Krema za roke, krema za stopala, krema za obraz z 24- urno hidratacijo in ultra obogateno kremo za obraz. Prelistajte Loccitane katalog, ki ga najdete na kar 32 straneh.

 Amande gel za tuširanje, koncentrirano mleko za telo in olje proti celulita, odlični proizvodi za nego las, šampon za obnavljanje las, šampon za povečanje volumna in šampon, ki ohranja sijaj barvanih las. Loccitane katalog tokrat vsebuje tudi odlično ponudbo kozmetike za moške, aromatični Loccitane gel za britje, kolonjsko vodo in balzam za po britju, kremo za britje, številne stekleničke z prelestnimi dišavami, v katerih so ujeti vsi vonji Provanse, pa tudi takšne, v katerih je ujeta vsa svežina cvetov.

Prelistajte aktualni Loccitane katalog, za celotno ponudbo kliknite Loccitane katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, preverite našo rubriko Kozmetika .