Mercator akcija

Mercator akcija

V petek, 25. 4. 2014, in soboto, 26. 4. 2014, prejmete za vsak nakup* s Pika kartico (razen s poslovno Pika kartico), in sicer dvojne pike za nakup do 49 EUR in trojne pike za nakup nad 49 EUR.

Aktivnost poteka v prodajalnah Market programa, franšiznih prodajalnah, Mercator restavracijah, gostinstvu in živilski prodajalni Maxija, Modiani in Beautiqu ter v Mercator spletni trgovini.

*Dvojnih in trojnih pik ne prejmete ob nakupu pnevmatik, darilnih bonov Zvezdar in Select box kupec prejme enojne pike. Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčevanju vrednostnih kuponov, pridobljenih na podlagi promocije ali z unovčevanjem pik. Prav tako bonitetnih pik ne podeljujemo v primeru nakupa transportne embalaže, embalaže blaga, vozovnic, vrednostnih kartic za mobilne telefone, znamk, srečk, kolekov, parkirnih listkov, vstopnic, tobačnih izdelkov, vinjet, za polnjenje darilne kartice Mercator, storitev Klik in dvig, izdelkov na vinotočih in v primeru vračila embalaže – avtomati.

Za celoten pregled akcijskih ponudb v trgovinah Mercator na naslednji povezavi prelistajte novi Mercator katalog Mercator katalog, vse vikend akcije spremljajte še naprej na  Vikend akcije.

Mercator akcija

Mercator akcija