Mercator katalog

Mercator katalog

 

Mercator katalog mini vodič za mleko in mlečne izdelke

Mercator katalog mini vodič velja od 12. 6. do 18. 6. 2014.

Mercator katalog mini vodič za mleko in mlečne izdelke: jogurt Zelene Doline gratis 1 + 1 za 0, 49 €.

Ker v Mercatorju upoštevajo vse Vaše potrebe in zahteve Vam ponujajo širok izbor svežega in trajnega mleka ter raznovrstnih mlečnih izdelkov. Ker pa vedo, da je za Vas zelo pomembna tudi cena, Vam tudi pri cenah zagotavljajo široko izbiro. Še prav posebno pozornost so tokrat v trgovinah Mercator namenili ponudbi izdelkov domačih mlekarn in kmetij, ki izdelujejo kakovostne mlečne izdelke iz naravnih sestavin, saj se živina pase na neokrnjenih pašnikih na čistem planinskem zraku. Nutricionisti soglašajo, da je redno uživanje mlečnih izdelkov pomembno za uravnoteženo prehranjevanje.

Prelistajte novi Mercator katalog mini vodič za mleko in mlečne izdelke in odkrijte, zakaj je dobro piti mleko, in kako lahko ustvarjalno in okusno kuhate z različnimi mlečnimi izdelki. Preverite lahko tudi, kakšne akcije lahko v mesecu juniju izkoristite v trgovinah Mercator.

Mercator katalog mini vodič za mleko in mlečne izdelke vsebuje kar nekaj pomembnih napotkov, za kaj je dobro piti mleko in uživati mlečne izdelke. Kalcij, pomemben mineral, ki ga boste našli v mlečnih izdelkih potreben za ohranjanje zdravih kosti ter za ohranjanje zdravih zob. V Mercator katalogu mini vodič boste med drugim našli kar nekaj koristnih receptov za pripravo enostavnih in okusnih napitkov, obrokov, kulinaričnih izzivov ter sočnih mlečnih sladic.

Top ponudba v trgovinah Mercator: jogurt Zelene doline 1 +1 = 3 za 0, 98 €, jogurt Mu 0, 99 €, napitek Activia 0, 79 €, jogurti Linia Zelene Doline 20 % popusta, ledena kava Maxim Premium 1, 25 €, mlečni napitek Mercator več vrst 0, 75 €, mlako Mercator 0, 78 € – je le nekaj predlogov za nakup.

Prelistajte novi Mercator katalog mini vodič za mleko in mlečne izdelke, vse kataloge trgovskega centra Mercator najdete tu Mercator katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, jo najdete v rubriki Živila.