Mercator katalog

Mercator katalog

 

Mercator katalog Pika junij 2014

Mercator katalog Pika velja od 1. 6. do 30. 6. 2014.

Prelistajte novi Mercator katalog Pika – in preprosto prihranite.

Mercator katalog Pika za mesec junij 2014 vsebuje kar nekaj koristnih nasvetov za vse imetnike Pika kartice; pred Vami so namreč topli poletni dnevi in temu primerna je tudi junijska ponudba, ki je namenjena zgolj Vam. Vabijo Vas v Mercator trgovine, kjer boste lahko izkoristili predstavljene Pikine popuste. Tudi letos so ob koncu šolskega leta posebej za Vas pripravili posebej privlačne popuste za nakup šolskih potrebščin v DZS.

Prelistajte novi Mercator katalog Pika in prihranite ob nakupu izdelkov zase in za svoj dom: 30 % Pika prihranek 30 % popusta, osvežilec Duck Fresh Disc 1, 59 €, čistilo Raček 1, 99 €, čistilo Stelex 1, 67 €, 50 % prihranek ob nakupu detergenta Ava, metlica Vileda Dustino 30 % prihranek. V novem Mercator katalogu Pika boste našli izdelke, ki Vas tokrat čakajo v programu zvestobe, bodite lepe s Piko in izberite izdelke iz Zlatarne Celje – v času od 1. 6. do 7. 7. 2014 pri nakupu izbranih moških ur Lencia -10 % popusta.

Bodite modni s Piko, prelistajte novi Mercator katalog Pika za mesec junij 2014, v njem najdete ponudbo iz trgovine Modiana 3 za 2: v času od 1. 6. do 7. 7. 2014 , ob nakupu 2 kosov blagovne znamke Name It ali Only Vam bodo tretjega, najcenejšega podarili. Prav tako Vas odlična ponudba s Pika kartico čaka v drogeriji Beautique, s Piko in M Holidays pa se boste lahko odpravili na krajši oddih. S Piko in Intersportom stopite v poletje, v Kaval Groupu se s Piko posladkajte, s Piko pa boste v trgovinah M tehnika prihranili pri nakupu tehničnih izdelkov. Pika pa Vam tokrat pomaga do ugodne knjižne ponudbe , do prave izobrazbe in do možnosti za razvajanje.

Preverite odlične ponudbe, ki jih vsebuje novi Mercator katalog Pika junij 2014, vse kataloge trgovskega centra Mercator lahko spremljate na povezavi  Mercator katalog , če pa Vas zanima ponudba drugih, še naprej spremljajte aktualne objave katalogov v kategoriji Katalogi.