Mercator katalog

Mercator katalog

 

Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika marec 2014 velja od 1.3. do 31.3.2014.

Mercator katalog Pika marec 2014 vsebuje naslednje ugodnosti, ki jih lahko izkoristite ob predložitvi Pika kartice. Skladno z letnim časom je ponudba tokrat bolj pomladno obarvana, pomislili pa so tudi že na naslednji oddih, ki je lahko s Piko še cenejši.

Mercator katalog Pika marec 2014 vsebuje izdelke za osebno nego, ki jih lahko dobite s Pika kartico še ugodneje – ponudba velja od 1. 3. do 4. 4. 2014; barve za lase Palette Deluxe 30 % prihranek ob nakupu s Pika kartico, šamponi in balzami Nivea 25 % prihranek, 30 % prihranek ob nakupu izdelkov iz linije Naturella, , 30 % prihranek ob nakupu izdelkov Neutrogena, 25 % prihranek ob nakupu deodorantov Rexona.

Prelistajte aktualni Mercator katalog Pika in s Pika kartico prihranite v M restavraciji, bodite lepe s Piko s nakupom v Zlatarni Celje, nakupujte v Modiani in bodite modni s Piko, v Beautique 30 % prihranek, s Piko ugodneje tudi na enodnevni izlet ali na krajši oddih. S Piko v spomladansko tekaško sezono v Intersportu; tekaški copati 30 % ceneje.

Novi Mercator katalog Pika vsebuje prihranke, ki Vas gotovo ne bodo pustili ravnodušne; s Piko prihranite pri tehničnih izdelkih, s Piko boste prišli ugodneje do knjižne ponudbe in do šolskih potrebščin, s Piko se lahko izobražujete, prav tako pa se lahko razvajate, se posladkate, se s Piko odpravite na izlet ali pa plesat. Preverite novi program zvestobe.

Prelistajte novi Mercator katalog Pika marec 2014, za celotno ponudbo katalogov trgovskega centra Mercator kliknite Mercator katalog, če pa Vas zanima kakšna je trenutna ponudba drugih, ponudbe novih katalogov še naprej spremljajte v naši kategoriji Katalogi.