Merkur akcija

Merkur akcija

Merkur akcija

V ponedeljek, 05. 08. 2019 vas čaka akcija Izberi svoj popust. Obiščite enega izmed Merkur trgovskih centrov, kjer lahko kupujete do 90 % ceneje.
Akcija “Izberi svoj popust” poteka v vseh Merkurjevih trgovskih centrih v Sloveniji. Akcija ne velja v prodajalnah Merkur Agrar Ljutomer in Merkur Agrar Sv. Tomaž. Prav vsak nakup, ki ga boste opravili, bodo nagradili s popustom, ki ga boste izbrali sami na blagajni. Popust lahko predstavlja 5, 10, 25, 50 ali 90 % vrednosti Vašega nakupa.
V akciji lahko sodelujejo vsi, ki na dan akcije v Merkurjevih trgovskih centrih kupijo najmanj en izdelek, ne glede na njegovo vrednost. Vsak nakup na dan akcije pospremi najmanj 5 % popust. Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno, pred plačilom pa s pritiskom na gumb izbere popust. Izbran popust se prikaže na monitorju blagajničarke.
V akciji “Izberi svoj popust” ima kupec naslednje možnosti za pridobitev oglaševanih popustov:
– 90 % popust (1 % možnosti)
– 50 % popust (1 % možnosti)
– 25 % popust (1 % možnosti)
– 10 % popust (2 % možnosti)
– 5 % popust (95 % možnosti)

Prodajalka kupcu popust obračuna takoj pri nakupu, ne glede na način plačila. Izbrani popust se kupcu prizna za izdelke, ki jih je prinesel na blagajno pred pritiskom na gumb oz. pred izbiro popusta in ga ne more uveljavljati za kasneje izbrano blago. Za tako blago kupec s pritiskom na gumb ponovno izbere popust, ki se obračuna pri novem nakupu.
Če je izdelek vključen v katerokoli drugo Merkurjevo akcijo, se od vrednosti izdelka najprej odšteje odstotek akcijskega popusta, šele nato se na končni znesek prizna izbrani popust akcije Izberi svoj popust (razen v primeru, če so pravila akcij drugače opredeljena). Prav tako se v primeru plačila z bonom za popust ali z darilno kartico izbrani popust prizna na znesek po odbitem bonu za popust.
Popust ni prenosljiv in velja samo za trgovsko blago. Akcija “Izberi svoj popust” ne velja za storitve in pri nakupu izdelkov z vgradnjo, ne velja pri nakupu izdelkov iz ponudbe “Outlet”, pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone in darilnih kartic. Status “graditelja” ni združljiv z akcijo “Izberi svoj popust”. Akcije se med seboj izključujejo.

Ne spreglejte ostalih Merkurjevih promocij in ugodnosti, zato prelistajte aktualni Merkur katalog, vse dnevne akcije za vas zbiramo na povezavi Dnevne akcije.

Merkur akcija

Merkur akcija