Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog Gospodinjstvo velja od 19. 06. do 24. 06. 2017.

Muller katalog – odlična ponudba za gospodinjstvo in okrogle cene 5 €: posoda za hlajenje vina, set kozarcev, žlica za obuvanje čevljev, posode za shranjevanje, funkcijska ura, brivnik nosnih dlak, hranilnik, posoda za mikrovalovno pečico ”Matura”, vratno držalo za brisače, blazina. Muller katalog Gospodinjstvo velja od 19. 06. do 24. 06. 2017.

Prelistajte novi Muller katalog in preverite akcijsko ponudbo izdelkov za gospodinjstvo po okroglih cenah 10 €; odpirač buteljk Elements, stenska ura, stenski okvirji za slike, škatla za shranjevanje ur, neoprenska vrečka za malico, 3 -. Delni set posode za shranjevanje, podstavek za torto ” Carmen”, 3 – delni set za pecivo, predpasnik, viseča miza za balkon, set skodelic ”Optical Ilusions”, set za čaj ”Paola”. Okrogle cene 15 €; set posode ”Chicago”, brivnik AEG, ženski brivnik Carrera, set za mleko in sladkor ”Wave”, 6 – delni set nožev za meso, nakupovalni voziček. Okrogle cene 20 €; strižnik las in brade AEG, set skodelic za express Chic”, brivnik AEG, ravnalec las Black Line, ponev Kerros. Najboljše za vrtno zabavo v Muller – ju; kozarec za koktajle 5, 49 €, skodelica za sadno kupo 4, 49 €, kozarec s pokrovom in slamico 3, 29 €, 5 – delni set karafa in 4 kozarci s pokrovom in slamico 14, 99 €.

Kataloge trgovine Muller najdete s klikom na povezavo Muller katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubriki Notranjost.

Muller katalog Gospodinjstvo velja od 19. 06. do 24. 06. 2017.