Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog Luxus velja za sezono jesen 2016 do razprodaje zalog.

Muller katalog Luxus – jesenski nasveti iz vaše drogerije Muller. Poslovili smo se od poznega poletja in s tem tudi od nekaterih modnih ritualov. Da bo vaša koža tudi v hladnem obdobju leta žarela kot običajno, potrebuje izdatno nego. Muller katalog Luxus jesen 2016 velja do razprodaje zalog.

Bogata, bogatejša – jesenska nega – prelistajte novi Muller katalog Luxus in preverite lepotne nasvete za jesensko nego, predvsem na kaj je potrebno še posebej paziti, ne spreglejte uporabnih nasvetov za kratek odmor v toplicah, kar pri vas doma, celovit piling za nov letni čas, zakaj so serumi tako posebni. Tokrat vam v Mullerju predstavljajo Oh, mon Cherie – očarljiv francoski šik za stiliranje, dovolite si sanjati – ustnice se vam naj svetlikajo v rožnati barvi, za brezčasno lepo kožo pa si poglejte ultimativni stilistični vodnik Make Up Factory. V pestri ponudbi Muller dišav vas čaka očarljiva raznolikost in novi zapeljivi vonji ter ena najlepših sestavin v središču. Moški – vi pa boste v Muuller drogerijah našli nove dišave in navdih za moškega ter nasvete zakaj je nega po britju tako zelo pomembna.

Vse kataloge iz Muller drogerije najdete na povezavi Muller katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.