Otto katalog

Otto katalog

 

Otto katalog Poletje 2014

Otto katalog velja do konca avgusta 2014.

Izšel je novi Otto katalog Poletje 2014 s številnimi modnimi trendi tega poletja. Končno je tu poletje, ki s seboj v prtljagi nosi sonce, plažo in vroče trende za najlepše obdobje leta. Odkrijte najboljše outfite za Vaše počitnice, popolnoma vseeno ali na plaži ali v mestu – tukaj Vas čaka vse, kar je to poletje zapovedano. Poleg pestre ponudbe oblačil, pa vsebuje novi Otto katalog mnogo krasnih idej, ki polepšajo Vaš dom.

Otto katalog Poletje 2014 vsebuje naslednje odlične predloge za nakup oblačil po ugodnih cenah; dolga majica v 6 barvah 29, 99 €, oblačila Buffalo London, Venice Beach – modne kopalke z trendom letošnjega poletja neonskimi črtami že za 44, 99 €, oblačila iz mehke viskoze Lascana, kopalke Buffalo, tankini adidas 49, 99 €, moške kopalne hlače adidas 34, 99 €, lahkotne poletne obleke že od 29, 99 € naprej. Hitro v poletno prtljago, bikinke od košarice B do F od 24, 99 € – prelistajte novi Otto katalog Poletje 2014 in so o napisanem prepričajte še sami.

Otto katalog Poletje 2014 – trikotni bikini za čudežni dekolte že od 69, 99  €, v njem boste našli oblačila, ki Vam bodo zagotovila udobje na plaži, od velikosti 36 pa vse do 52, poletni set sestavljen iz 2 topov in 3 načini nošenja za 39, 99 €, Laura Scott – trendi Ibiza videza, obleka iz jerseya od 19, 99 € naprej, modne znamke iz Nyc, maksi obleke, ki podaljšajo sezono lepega vremena je le nekaj predlogov iz novega Otto kataloga.

147 strani, ki jih vsebuje novi Otto katalog pa vsebuje poleg odlične ponudbe poletnih oblačil za celotno družino še preproge po super ceni, lepe zavese različnih oblik in barv.

Prelistajte novi Otto katalog, za celoten pregled katalogov Otto kliknite na povezavo  OTTO katalog, če pa Vas zanima kakšna je ponudba drugih trgovcev, boste to našli s klikom na rubrike Notranjost in Oblačila.