Petrol katalog

Petrol katalog

Petrol katalog jesen 2015

Petrol katalog velja od 01. 09. do 31. 10. 2015.

Novi Petrol katalog – odlična jesenska ponudba za vse člane Petrol kluba Vam tokrat prinaša akcijsko ponudbo izdelkov za dom, prehranske izdelke, izdelke za najmlajše, oddih in potovanja, vse za prosti čas, multimedijske izdelke, vse za lepoto in zdravje, artikle za na pot in Petrol Travel ponudbo potovanj. Petrol katalog velja 01. 09. do 31. 10. 2015.

Novi Petrol katalog – odlična ponudba za članice in člane Petrol kluba; po dolgem in vročem poletju, ki si je to ime letos zares zaslužilo nas spet pozdravlja jesen, ki bo naravo kmalu spremenila v pravo barvno simfonijo. V novem Petrol katalogu boste našli vse za urejanje doma in okolice. Vsi, ki ste ob prehodu v jesenski čas odločili zamenjati male in velike gospodinjske aparate, bo navdušila ponudba bele tehnike in kakovostnih gospodinjskih pripomočkov. Na svoj račun boste prišli tudi šolarji, saj boste v  novem Petrol katalogu našli vse od barvic, voščenk, kalkulatorja, glasbil, nadobudni geografi pa tudi globus.

Prelistajte novi Petrol katalog, ki Vam bo pomagal, da bo nekoliko hladnejši čas kar najlažji, boste našli ponudbo za sprostitev in razvajanje v objemu SPA-jev in termalnih vrelcev, za vse ljubitelje športa pa je tu pestra ponudba športnih pripomočkov.

Kataloge trgovcev bencinskih servisov Petrol za Vas zbiramo na povezavi Petrol katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubriki Avto Moto.

Petrol katalog velja 01. 09. do 31. 10. 2015.