Živex katalog

Živex katalog

Živex katalog Živkova ograjena cena

Živex katalog Živkova ograjena cena velja od 11.09. do 28.09.2013.

Izšel je nov Živex katalog Živkova ograjena cena, ki velja od srede 11. do sobote 28. septembra 2013, in vam med drugim prinaša izjemne ponudbe in akcije.

V novem Živex katalogu nikakor ne smete spregledati ugodne ponudbe peči na pelete Klima 7 biege, po akcijski ceni 1.090, 00 €. Če imate doma psa, potem je sedaj ravno pravi čas za nakup nove pasje ute za 99, 90 €. Ob nakupu pasje ute, vam priznajo 30 % popusta na hrano iz zaloge. Ker je sedaj ravno pravi čas za žaganje drv, vam nudijo možnost nakupa motorne žage BT 1238/40 CS Sandrigarden za ceno 89, 90 €. Da bo vaše okolje najbolje, se je Živko odločil, da bo pometel stare zaloge in razprodaja artikle z  do kar 60 % popustom.

Novi Živex katalog Živkova ograjena cenaje tokrat v znamenju trgatve in pripomočkov za v vinograd in v klet. Pvc vinogradniška kad prostornine 220 l je lahko vaša že za 22, 90 €, v ponudbi pa imajo še mrežo Jolly za stiskanje grozdja ali sadja v stiskalnicah, plastične nosilke, pretočne črpalke, vsisne spiralne pvc cevi, vedra, poleg vsega pa nudijo 10 % popust na vse inox sode. Zaščitno pregrinjalo z rinkami  in inox škarje za trgatev so lahko vaši z kar 23 % popustom, gasilska garnitura za katero dobite 20 % popusta, pa je lahko vaša že za 57, 60 €.

V novem Živex katalogu lahko kupite panelne ograje s 15 % popustom, vrtna vrata, mrežo pletivo ZN s 30 % popustom, mrežo Builder fence normal z 20 % in mrežo Pantanet Family s 25 % popustom. Z 10 % popustom pa lahko kupite mrežo Framer, električni pašni aparat, elektro vrvico, elektro trak in gnojilo za ameriške borovnice. V ponudbi tokratnega kataloga še najdete visokotlačne čistilce, vse za urejanje zunanjosti, drva, lesne pelete in najrazličnejše peči za ogrevanje. Nov Živex katalog Živkova ograjena cena prinaša veliko popustov, saj se je Živko odločil, da pomete zato hitro v najbližji Živex center.

Vse Živex kataloge lahko pogledate na: http://vsikatalogi.si/zivex-katalog . Ne spreglejte ponudbe drugih: http://vsikatalogi.si/dom-in-vrt .