Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog jesen 2015

Deichmann katalog velja od 14. 09. 2015 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Deichmann katalog, ki Vam prinaša ponudbo jesenske obutve po trajno nizkih cenah. Prelistajte novi Deichmann katalog, preverite vse odlične aktualne akcijske predloge in uživajte v ponudbi. Deichmann katalog velja za sezono jesen 2015 do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog – novi jesenski modeli ženskih čevljev: udobni ženski gležnjarji Graceland z modnimi všitki in udobno večjo ali manjšo peto za že od 24, 90 € naprej. Da boste vedno v trendu preverite ponudbo iz trgovine Deichmann; udobni modeli ženskih gležnjarjev za samo 24, 90 €, ki jih lahko barvno kombinirate s torbico, ki je na voljo v črni ali bordo barvi, le ta pa za Vas že za 16, 90 €, Graceland gležnjarji z modno zadrgo ali sponko ter nekoliko večjo udobno široko peto za samo 29, 90 €, nizki gležnjarji z vezalkami, zaponkami ali zadrgo za samo 34, 90 €.

Za popolno jesensko udobje Vam novi Deichmann katalog priporoča nakup udobnih nizkih čevljev na vezalke ali s sponko –  vsak model za samo 19, 90 €, za popoln videz pa Vam predlagamo še torbico v črni ali modri barvi za samo 12, 90 €. Udobni ženski salonarji z visoko peto – vsak model samo 19, 90 €, čevlji, ki bodo polepšali sproščene trenutke za samo 44, 90 €, Venice čevlji, ki jih ne bi zamenjala z drugimi za samo 24, 90 €.

Vabimo Vas, da vse kataloge trgovine Deichmann spremljate še naprej na povezavi Deichmann katalog, kataloge trgovcev z čevlji za Vas zbiramo v rubriki Obutev.

Deichmann katalog velja za sezono jesen 2015 do razprodaje zalog.