Intersport katalog

Intersport katalog

Intersport katalog Aktivni pozimi 2014/15

Intersport katalog Aktivni pozimi velja do prodaje zalog.

Izšel je novi Intersport katalog Aktivni pozimi – vodnik z zimsko športno opremo iz trgovine Intersport.

Intersport katalog Aktivni pozimi vsebuje najnovejše modele smuči iz Intersportove smučarske zakladnice, v njem boste našli pregled smučarskih čevljev za zimsko sezono 2014/15, opremo za tek na smučeh Fischer in Techno Pro, v športne trgovine Intersport pa je prišla tudi že nova kolekcija smučarskih oblačil, v novem Intersport katalogu pa so nekaj prostora namenili tudi za druge športne aktivnosti v zimskih dneh. Prihaja zima, seveda pa se na zimo pripravljajo tudi v prodajalnah Intersport. Tudi letos so za Vas pripravili bogato ponudbo smuči, čevljev, oblačil in ostale zimske opreme. Vabimo Vas, da jih obiščete, še preden si kupite prvo smučarsko vozovnico.

Prelistajte novi Intersport katalog Aktivni pozimi, kjer Vas čaka kar 100 strani izjemne ponudbe za prihajajoče zimske dneve. V trgovinah Intersport jamčijo za najboljšo ceno smuči v svoji ponudbi – tudi letošnja ponudba alpskih smuči je oblikovana v skladu z najnovejšimi trendi. Poleg strokovnega pristopa pri

izbiri, želijo kupcu ponuditi tudi nakup po najboljši ceni. To dokazujejo tudi z naslednjo zavezo: če boste v času nakupa v katerikoli prodajalni s športnimi izdelki v Sloveniji našli boljšo ponudbo oziroma nižjo ceno za enak model smuči, vam ga bodo v prodajalni Intersport prodali po enaki ceni.

V prodajalnah Intersport posebno pozornost namenjajo tudi mladim. Za aktivne mlade in mladostne so za prihajajočo zimo izbrali smučarsko-deskarska zimska oblačila in dodatke znamk Firefly, Protest, Roxy in Quiksilver, ki so sinonim za mladosten in dinamičen športni slog. Novi trendovski vzorci in barve vas ne bodo pustili ravnodušnih zato preverite novi Interrsport katalog in se prepričajte.

Prelistajte novi Intersport katalog Aktivni pozimi 2014/15, vse kataloge iz športne trgovine Intersport si oglejte na povezavi Intersport katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev s podobno ponudbo najdete v rubrikah Obutev, Oblačila in Šport.