Intersport katalog

Intersport katalog

Intersport katalog

Intersport katalog Šport ljudem Kolesarjenje velja za leto 2016 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Intersport katalog – posebna akcijska izdaja Šport ljudem, ki je tokrat namenjena kolesarjenju. Intersport katalog Šport ljudem Kolesarjenje velja za leto 2016 do razprodaje zalog.

Novi Intersport katalog Kolesarjenje – nove Intersportove novičke; Head Randall I – znamka, ki se povezuje s tenisom in smučanjem, tokrat pa tudi s kolesarjenjem – kolo z izjemno širokimi pnevmatikami že za 1.099, 99 €, električno kolo Genesis e – Lite – električno gorsko kolo za 2. 699, 99 €, novo v ponudbi – kolesarske čelade Nutcase, ponudba kolesarskih čelad pa je sedaj bogatejša za znamko Catlike, kolekcija Stella McCartney, ne spreglejte pa tudi Finske blagovne znamke Luhta-

Novi Intersport katalog Vam prinaša za vsak način vožnje posebno kolo, tako boste poleg moških in ženskih modelov našli še gorska kolesa, pestro ponudbo čelad in druge kolesarske opreme, za kolesarski napredek Vam priporočamo nakup števca, za večji užitek v vožnji pa Vas čaka odlična ponudba kolesarskih oblačil, bidonov, nahrbtnikov ter drugih malih in velikih pripomočkov.

Kataloge trgovine Intersport najdete na povezavi Intersport katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubrikah Oblačila, Obutev in Šport.

Intersport katalog Šport ljudem Kolesarjenje velja za leto 2016 do razprodaje zalog.