Mercator katalog

Mercator katalog

 

Mercator katalog

Mercator katalog Trgovske znamke velja od 19. 11. do 19. 12. 2020.

Mercator katalog Trgovske znamke – ideje za okusne jedi in prijetno domače vzdušje. Mercator katalog Trgovske znamke velja od 19. 11. do 19. 12. 2020.

Prelistajte novi Mercator katalog Trgovske znamke – okusno, prijetno, domačno – jesen nas je razveselila s številnimi darovi narave, zima pa že vztrajno trka na vrata. V dnevnih, ko se več zadržujemo doma s svojimi domačimi, so vam pripravili številne ideje za okusne jedi in prijetno, domačno vzdušje. Vzemite si nekaj časa za kuhanje in pečenje ter ustvarjanje, saj je še bolj zabavno, ko smo skupaj. Potrjena kakovost, ugodna cena, vsak dan – v našem značaju je, da vam ž elino ponuditi le najboljše. Z izdelki Mercatorjevih blagovnih znamk lahko vsak dan nakupujete potrjeno kakovostne in cenovno privlačne izdelke. Kakovost izdelkov preverijo na Biotehniški fakulteti, svojo potrditev pa dajejo tudi prejete ocene na testih ZPS, na vsakoletnih ocenjevanjih AGRA in GZS ter vrsta priznanj za izdelke Inovacija leta. Mercatorjevi izdelki že vrsto let prejemajo nagrade na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra. Gre za mesne in mlečne jedi, ki jih lahko najdete med pakiranimi izdelki v hladilnikih ali v naših delikatesah. To so namazi Minute: tatarski biftek, namaz po istrsko in različne vrste polenovke, z rožmarinom, po mediteransko, s sušenimi paradižniki, pa tudi s tartufi. Ter priročno pakirani obroki Minute, ki si jih pogrejete doma ali pa si jih kot topel obrok, odvisno od sezone in dnevne ponudbe, privoščite iz Mercatorjeve toploteke. Za začetek dneva: prepečenec Mercator 0, 99 €, trajno mleko Mercator 0, 84 €, sir Ementalec Mercator 400 g za 2, 79 €, sir Edamec Mercator 300 g za 2, 39 €, namaz z arašidi Mercator 2, 19 €, džem Mercator 1, 49 €, sok Minute 1, 59 €, tekoči jogurt Mercator 0, 99 €, muesli Mercator 375 g za 1, 69 €, kava Mercator instant 160 g za 3, 49 €.

Vse aktualne kataloge trgovine Mercator si lahko pogledate s klikom na povezavo Mercator katalog, kataloge trgovcev s ponudbami živil za vas zbiramo v rubriki Živila.

Mercator katalog Trgovske znamke velja od 19. 11. do 19. 12. 2020.