Muller katalog

Muller katalog

 

Muller katalog Luxus

Muller katalog Luxus velja za sezono zima 2016/17 do razprodaje zalog.

Muller katalog – zimska izdaja revije Luxus vam tokrat predstavlja ideje za darila in pravljične vonje, novosti, vrhunsko nego v boju proti staranju, ultimativni stilski priročnik Make Up Factory, pravljične ideje za obdarovanje, aktualne vrhunske proizvode za moške in še veliko več. Muller katalog Luxus velja za sezono zima 2016/17.

Novi Muller katalog Luxus tokrat z vrhunsko nego za občutljive predele okoli oči – Sisley Supremya Yeux La Nuit – izdelek, ki omili temne kolobarje pod očmi ter otečenost, Shiseido Bio – Performance Lift Dynamic Eye Treatmnet, ki zagotavlja intenzivno 24-urno hidratacijo področja okoli oči je le nekaj iz pestre ponudbe.

Muller katalog vam prinaša zdrav dodatek – pravi mali leksikon zakaj so olja pozimi pravi superzvezdniki. V ponudbi ličil boste našli verjetno najlepša ličenja za praznične dni, kako se najlepše naličiti ter ultimativni stilski priročnik znamke Make Up Factory. V predelku dišav ne spreglejte kako nas lahko zima očara z opojnimi dišavami, ne spreglejte pa tudi sanjskih zamisli za darila ter aktualne novosti v moški kozmetiki.

Vse kataloge drogerije Muller najdete na povezavi Muller katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetičnih izdelkov za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

Muller katalog Luxus velja za sezono zima 2016/17.