NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog Veliki festival oblek velja od 29. 04. 2019 do razprodaje zalog.

NKD katalog vas tokrat vabi z velikim festivalom oblek, sedaj samo za kratek čas: obleka 5, 99 €. NKD katalog Veliki festival oblek velja od 29. 04. 2019 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi NKD katalog in uživajte v velikem festivalu poletnih oblek; obleka z nastavljivo vrvico na ramenih, obleka z elastičnim vratnim izrezom in trakom za zavezat v pasu, obleka s padajočim ovratnikom, obleka s čipkastim vstavkom in trakom za zavezat v pasu, obleka z V- vratnim izrezom in dekorativnimi trakovi – vse obleke za samo 5, 99 €. Veliki festival oblek v trgovinah NKD: 5 stilov in 8 barv. Novi NKD katalog več kot odlične akcijske ponudbe: majica z bombažem in elastanom, legice z bombažem in elastanom – vsak artikel 7, 99 €. Poletni trendi – majhni detajli z velikim učinkom: bluza 7, 99 €, legice z bombažom in elastanom 7, 99 €, bluza iz čiste viskoze, z naborki na vratnem izrezu, elastičnim rokavnim robom in pasom, bluza čisti bombaž, z volančkom, luknjičasto vezenino in elastičnim pasom, kratke hlače iz čistega bombaža, z luknjičasto vezenino in elastičnim pasom, krilo z volančkom in elastičnim pasom – poletni videz, najljubše kombinacije vsak artikel za 9, 99 €.

NKD katalog Veliki festival oblek: obleka z elastičnim vratnim izrezom in trakom za zavezat v pasu samo 5, 99 €, obleka s čipkastim vstavkom in trakom za zavezat v pasu 5, 99 €, plažna obleka 9, 99 €, enodelne kopalke s podloženimi košaricami 14, 99 €, zgornji del kopalk 7, 99 €, spodnji del kopalk 5, 99 €, enodelne kopalke za otroke 7, 99 €, kopalne hlače za otroke 4, 99 €, kopalne hlače za moške 5, 99 €, ženski čevlji ali moški čevlji za vodo 7, 99 €.

Vse aktualne kataloge trgovine NKD si lahko pogledate na povezavi NKD katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

NKD katalog Veliki festival oblek velja od 29. 04. 2019 do razprodaje zalog.