Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog 12 2014

Oriflame katalog velja od 26. 8. do 15. 9. 2014.

Predstavljamo Vam Oriflame katalog 12 2014 s ponudbo Vaših najljubših izdelkov, ki velja od 26. 8. do 15.9. 2014.

Oriflame katalog je namenjen tistim, ki verjamete v sanje, tistim, ki verjamete v lepoto in predvsem tistim, ki verjamete vase. Bi prihranili čas, pa vendar želite pri tem ostati v trendu? Tukaj je novi Oriflame katalog z raznolikim naborom izdelkov, ki Vam bodo polepšali, predvsem pa poenostavili način življenja. V njem boste tokrat našli izdelke za nego kože, ličila, ponudba izdelkov Very me, dišave, ponudba za njega, izdelki za nego telesa in las ter ponudba wellness izdelkov.

Prelistajte novi Oriflame iz katerega za Vas izdvajamo naslednje izdelke: za izjemno mehkobo rok, popolna velikost – Oriflame Dream krema za roke za samo 1, 49 €, Love Potion parfumska voda kar – 35 % ceneje, za 19, 99 €, ob nakupu parfumske vode Giordani White Gold Vam bodo brezplačno priložili istoimenski deodorant, The One Volume Blast maskara je lahko Vaša že za 7, 29 €, Feet Up izpopolnjena krema za razpokana stopale 3, 29 € – ob nakupu omenjene kreme Vam bodo brezplačno priložili vlažilne nogavice.

Oriflame katalog vsebuje odlično ponudbo izdelkov s pomočjo katerih boste obnovile svojo kožo in boste videti kar nekaj let mlajši – Diamont Cellular krema proti staranju 40 % ceneje, za 23, 99 €, Intense SkinGenist krema za predel okoli oči samo 11, 99 €, Essentials vlažilna dnevna krema 4, 29 € – kupite dnevno kremo in gel za predel okoli oči, ki stane v redni prodaji 4, 90 € Vam bodo priložili brezplačno. Novi Oriflame katalog vsebuje še vedno kako iskano in želeno kozmetiko za sončenje, v njem boste našli izdelke za lepe oči, za lepe nohte, v njem boste našli vse, da boste vedno v stilu, nikar pa ne spreglejte odlične ponudbe s katero boste razveselile svoje moške.

Prelistajte novi Oriflame katalog, vse kataloge kozmetike Oriflame boste našli na povezavi Oriflame katalog, vse kataloge za primerjavo cen z drugimi trgovci boste našli v rubriki Kozmetika.