Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog velja od 25.09. do 07.10.2013.

Prelistajte novi Tuš katalog, ki velja od 25.09. do 07. 10. 2013. Novi Tuš katalog je tudi tokrat poln izdelkov po izjemno ugodnih, akcijskih cenah, zato si vzemite čas in v miru preglejte njegovo ponudbo. V njem boste tokrat našli vse, da boste tudi vi kuhali z enako strastjo, kot kuhajo tekmovalci v Gostilni pri šefu!

Tuš katalog z bogato vsebino tokrat vabi vse ljubitelje svežih in hrustljavih živil, svežega sadja in zelenjave, alkoholnih in brezalkoholnih pijač, kakovostnih izdelkov po izjemno nizkih cenah, vse, ki se želite oskrbeti z ozimnico po ugodnih cenah, ki jim prihranki veliko pomenijo, vse, ki želijo biti zdravi in polni energije, vse, ki obožujejo vse kar je cvetoče in zeleno, ki v jesenskih dneh pač ne morejo brez pečenega kostanja, za vse, ki ljubijo udobje v svojem domu, ki imajo doma najmlajše navihančke in vse, ki radi vzamete pot pod noge in se odpravite v naravo ali s Tuš klubom preprosto na lepše.

Novi Tuš katalog vam po akcijskih cenah nudi sestavine za Binetov recept: piščančji file 5, 70 €, sončnično olje za 1, 49 €, črne olive za 1, 19 €, češnjev paradižnik v grozdih za 1, 54 €, čebula šalotka pakirana po 250 g za 0, 78 €, balzamični kis za 1, 49 €, oljčno olje 3, 99 €, melancan 0, 98 €/kg in sadike dišavnic 1, 79 €. Knjiga Kuhinja išče šefa za 14, 50 € in predpasnik Chef zanj in predpasnik kuham s srcem zanjo za 9, 99 €, akcijska cena vina Pallus Sauvignon 4, 49 €, 30 % za paštete Argeta.

Prelistajte novi Tuš katalog in zbirajte D*NAR in ga porabite po svoje, postanite član Tuš kluba in takoj prihranite do kar 50 %; čistilo Clin za steklene površine po 0, 99 €. Vzemite pot pod noge in izberite katero izmed ugodnih Tuš potovanj.

Prelistajte novi Tuš katalog, preverite celotno ponudbo Tuš katalog  in poglejte ponudbo drugih Živila .