Tušmobil katalog

Tušmobil katalog

Tušmobil katalog december 2013

Tušmobil katalog velja od 10.12. do 31.12.2013.

Izšel je novi Tušmobil katalog december, prelistajte ga in iz njega izberite darilo zase ali za svoje bližnje.

Novi Tušmobil katalog za mesec december vsebuje naslednjo ponudbo; družina paketov NAJBLIŽJI- v paketu NAJBLIŽJI L priporočajo Soni Xperia L za 1 €, prihranek kar 144 €. V novem Tušmobil katalogu boste našli najrazličnejše pakete v družini NAJBLIŽJI- NAJBLIŽJI M, NAJBLIŽJI NET, NAJBLIŽJI L in NAJBLIŽJI XL, vsak izmed navedenih paketov ima zanimivo ponudbo, na vas je le, da izberete tistega, ki vam je najbolj pisan na kožo. Med seboj se seveda razlikujejo, predvsem po tem, da imajo razporejeno količino klicev, sms in mms ter prenosa podatkov. NAJBLIŽJI M vam je na voljo že za mesečno naročnino 14, 90 €, med tem, ko vas bo NAJBLIŽJI XL na mesec stal 29, 90 €. V Tušmobilu vam priporočajo izbiro naročniškega paketa NAJBLIŽJI L, za 19, 90 € na mesec, tako vam bodo odlični telefoni kar naenkrat zelo blizu.

Tušmobil katalog ponuda vsebuje NAJBLIŽJI NET- Samsung Galaxy Tab3 10, 1 + Galaxy Trend Lite v omenjenem paketu za samo 1 €, HP Pro Book 4540 s + Tušmobil Vega SEW899 za samo 1 €. Naročniški paket MING za mlade; bodi totalno neomejene iPhone C5 za 1 €. Za vas so podaljšali akcijo TOTALNO NEOMEJEN z mesečno naročnino 17, 99 €. Pakr free2go –noro dober paket brez naročnine in brez vezave; akcija telefon za 0 €!

Tušmobitel katalog vsebuje izjemne ponudbe; vinjeta že za 1 €, ponudba, ki je na voljo že od 12. 12. 2013. Znižajte si stroške telefonije z D*NAR-jem in SUPER D*NAR-jem. Zmagovalna ponudba za upokojence ponudba podaljšana do 31.12. 2013. V paketu FREE 5 dobite telefon za neverjetnih 0 €.

Prelistajte novi Tušmobil katalog in vstopite novemu letu naproti z novo tehnologijo, za celotno ponudbo kliknite Tuš katalog, če pa vas zanima ponudba drugih preverite Tehnika.