Debitel katalog

Debitel katalog

 

Debitel katalog julij 2015

Debitel katalog velja od 01. 07. 2015 do razprodaje zalog.

Novi Debitel katalog – odlična akcijska ponudba za najlepše poletje: novost v Sloveniji – zmogljiv pametni telefon Lenovo A319 po izjemni ceni 1 € x 12. Debitel katalog julij 2015 velja do razprodaje zalog.

Pred Vami je nova izdaja Debitel kataloga. V njem boste tudi v poletnem obdobju našli vse najbolj popularne naročniške pakete izmed katerih boste nedvomni izbrali najboljšega zase ali za svoje bližnje. Novi Debitel katalog pa vsebuje tudi pestro izbiro mobilnih telefonov, vse od najnaprednejših pa do najbolj enostavnih.

Naročniški paketi NonstopD – izbirate lahko med štirimi različnimi kombinacijami neomejenih minut in sporočil s kar do 8GB prenosa podatkov. Obogateni paketi D po cenah, ki osrečujejo – naročniški paket D100, D200, D400 Vam prinašajo enako količino zakupljenih minut, sporočil SMS in prenosa podatkov po odlični ceni in brez dodatnih stroškov. Pol leta za pol cene Vas čaka v naročniškem paketu D2000 za 9, 45 €, pol leta za pol cene pa boste lahko izkoristili še z paketom EnotniD 2000 za 7, 45 €.

Ne skrbite, minut, sporočil SMS in MB je dovolj za vse – prelistajte novi Debitel katalog in preverite naročniški paket SuperD, ki je prvi in edini paket za do 5 uporabnikov. Mi smo vedno za akcijo – naročniški paket SeniorD, ki je namenjen aktivnim upokojencem in seniorjem, kjer si sami določate in zakupite le tisto, kar zares uporabljate – pogovore, sporočila SMS in prenos podatkov. Sestavite si paket po svoje! Naročniški paket MiniD brez naročnine, enotna cena klicev v vsa slovenska omrežja, minimalna mesečna poraba je samo 3 €.

Debitel katalog pa tudi tokrat vsebuje odlično ponudbo mobilnih telefonov za vse uporabnike in vse potrebe.

Vse kataloge mobilnega operaterja Debitel najdete na povezavi Debitel katalog, kataloge trgovcev s ponudbo tehničnih izdelkov za Vas zbiramo v rubriki Tehnika.