Debitel katalog

Debitel katalog

 

Debitel katalog Naročniški paketi januar 2015

Debitel katalog Naročniški paketi velja od 05. 01. 2015 do razprodaje zalog.

Pred Vami je novi Debitel katalog Naročniški paketi januar 2015, v katerem boste našli za vsakogar nekaj. Debitel katalog velja od 05. 01. 2015 do razprodaje zalog, prelistajte ga in izberite, saj je lepo imeti izbiro.

Debitel katalog Naročniški paketi januar 2015 vsebuje ponudbo številnih paketov: paketi NonstopD že od 14, 90 € mesečno. V novem Debitel katalogu Vam predstavljajo naročniške pakete NonstopD, kjer lahko izbirate med štirimi različnimi kombinacijami neomejenih minut in sporočil s do kar 8 GB prenosa podatkov, mesečna naročnina za paket NonstopD SMS boste dobili že za mesečno zakupnino 14, 90 €.

Debitel katalog – obogateni paketi po cenah, ki osrečujejo: naročniški paketi D100, D200, D400  Vam prinašajo enako količino zakupljenih minut, sporočil SMS in prenosa podatkov po odličnih cenah in brez dodatnih stroškov. Ne spreglejte Bonusa, kjer Vam brezplačno dodajo minute, SMS in MB za 2 leti. Zakupljene enote porabljajte po svoje – naročniški paket EnotniD 200 – mesečna zakupnina že za 8, 90 €. Edinstven paket za dva – 1 za 2 – plačate eno zakupnino za dve telefonski številki. Minute, SMS in MB porabljata skupaj.

Novi Debitel katalog Naročniški paketi januar 2015 vsebuje ponudbo naročniških paketov za vse člene družine, svoj paket boste našli tudi seniorji in otroci za katere so tokrat pripravili naročniški paket MiniD brez naročnine, z enotno ceno klicev v vsa slovenska omrežja in z minimalno mesečno porabo samo 3 €.

Vse to in še veliko več Vam predstavlja novi Debitel katalog Naročniški paketi januar 2015, vse kataloge iz Debitel mobilnega operaterja spremljajte še naprej na povezavi Debitel katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami tehnike spremljajte še naprej v rubriki Tehnika.