Debitel katalog

Debitel katalog

 

Debitel katalog

Debitel katalog Zimska ponudba telefonov velja od 05. 01. 2015 do razprodaje zalog.

Novi Debitel katalog – zimska ponudba telefonov; Samsung Galaxy Alpha 44 € x 12 je aktualna ponudba iz naslovnice. Debitel katalog Zimska ponudba telefonov velja od 05. 01. 2015 do razprodaje zalog.

Pred Vami je novi Debitel katalog Zimska ponudba telefonov, v katerem boste tokrat našli najbolj popularne naročniške pakete in ne dvomimo, da izmed zares pestre ponudbe ne bi našli pravega tudi zase. V novem Debitel katalogu boste našli pestro ponudbo mobilnih telefonov, vse od najnaprednejših pa tja do najbolj enostavnih. Zaupanje Debitelu izkazujejo tisoči uporabniki, ki so z njihovimi storitvami izjemno zadovoljni, v vse prednosti se prepričajte tudi Vi.

Debitel katalog Zimska ponudba telefonov – lepo je imeti izbiro zato Vam v Debitelu predstavljajo naročniške pakete NonstopD, kjer lahko izbirate med štirimi različnimi kombinacijami neomejenih minut in sporočil s do kar 8 GB prenosa podatkov, mesečna naročnina za paket NonstopD SMS boste dobili že za mesečno zakupnino 14, 90 €.

V novem Debitel katalogu tokrat preverite obogatene pakete D po cenah, ki osrečujejo, naročniške pakete SeniorD, EnotniD, DataDostop, avtonaDzor, OsnovniD, DvojniD in TrojniD – množimo pakete in seštevamo ugodnosti, novi Debitel katalog pa Vam tokrat prinaša zares pestro ponudbo mobilnih telefonov in naprav po dostopnih cenah.

Prelistajte novi Debitel katalog Zimska ponudba telefonov, vse kataloge iz Debitel mobilnega operaterja spremljajte še naprej na povezavi Debitel katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami tehnike spremljajte še naprej v rubriki Tehnika.