Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog april 2015

Deichmann katalog velja od 15. 04. 2015 do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog – aktualna ponudba meseca aprila s trajno nizkimi cenami številnih udobnih modnih čevljev za njo in za njega. Prelistajte novi Deichmann katalog, ki vsebuje ponudbo obutve, zaradi katere Vas bodo opazili in izberite svoj par čevljev tudi zase. Deichmann katalog velja za mesec april 2015 do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog, privlačna ponudba letos izjemno priljubljenih mokasink in espadrilov modnih blagovih znam Graceland že za 14, 90 € in Venice za 16, 90 € –  modni in udobni espadrili in mokasinke v zebra vzorcih v raznolikih pomladnih barvah, lahko pa izberete modne čevlje z nizko peto z vezalkami za samo 14, 90 € – ker boste z njimi vedno v trendu.

Če so bistvo Vašega sloga udobni športni čevlji z vezalkami, narejeni iz platnenih materialov, potem preverite zares ugodno ponudbo, ki Vam jo nudi novi Deichmann katalog: platneni čevlji Fila z vezalkami samo 24, 90 €, čevlji Vty si lahko sedaj privoščite za samo 9, 95 € – v njih boste pripravljeni na pustolovščine na Vaših nogah pa bodo kot ulite, kar Vam bo zagotavljalo še večje udobje med hojo.

Prelistajte novi Deichmann katalog in se spoznajte z ponudbo moških modelov udobnih športnih čevljev Venice, ki Vas sedaj stanejo zgolj 29, 90 €, trajno nizka cena pa Vas čaka ob nakupu športnih čevljev za samo 24, 90 €. Udobje je na prvem mestu, novi Deichmann katalog pa Vam tokrat v ponudbi za ženske predstavlja udobne športne čevlje na vezalke v katerih ni omejitev za samo 24, 90 €, da se boste počutile svobodno pa nikar ne spreglejte čevljev Venice v katerih se boste počutile popolnoma svobodne.

Da boste vedno v trendu še naprej skupaj z nami spremljate kataloge trgovine Deichmann s klikom na povezavo Deichmann katalog, za še večjo izbiro si oglejte kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami, ki jih za Vas zbiramo v rubriki Obutev.