Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog Poletje 2015

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Deichmann katalog in si naredite popolno poletje s pomočjo udobnih čevljev po trajno nizkih cenah: udobni sandali ali natikači z udobnim mehkim podplatom vsak model za samo 24, 90 €. Deichmann katalog Vam tokrat prinaša ponudbo udobne, lahkotne in modne obutve za celotno družino, prelistajte ga in se seznanite z vsemi aktualnimi novostmi. Deichmann katalog Poletje 2015 velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Deichmann katalog s pomočjo katerega bo izbira sloga povsem preprosta; Graceland modni natikači in japonke za 14, 90 €, čevlji XS ali XXL, ki so na voljo samo v izbranih prodajalnah zdaj že za od 16,90 € naprej, udobne ženske japonke Sahara 8, 95 €, letos izjemno priljubljene espadrile – obutev, ki jo letos enostavno morate imeti za samo 4, 95 €, moške japonke 9, 95 e –  ker gremo radi do konca.

Novi Deichmann katalog, novi poletni modeli tega poletja so že v prodajalnah Deichmann, ne dvomimo, da v njem ne boste našli najboljših kosov obutve zase in za svoje najdražje. V ponudbi za najmlajše boste našli otroške natikače ali čevlje iz neoprena za v vodo za samo 6, 95 €, otroške japonke z različnimi priljubljenimi junaki iz risank samo 6, 95 € – v udobnih čevljih še Vaši najmlajši ne bodo nikoli utrudili. Za vse ljubiteljice višjih pet so v trgovinah Deichmann že pripravili udobne sandale s peto iz pletiva za samo 19, 90 €, ljubke japonke z različnimi drobnimi detajli kot so kamenčki, bleščice, pletene kitke boste lahko kupile za samo 9, 95 €, sandale brez peto za 19, 90 €. V ponudbi za moške boste to poletje našli sandale za 19, 90 €, japonke ali natikače za 19, 90 € , japonke Fila 14, 90 €.

Vabimo Vas, da še naprej spremljate vse kataloge iz trgovine Deichmann na povezavi  Deichmann katalog, če Vas zanima kakšne je aktualna modna ponudba čevljev za to poletje redno spremljajte rubriko Obutev.

Deichmann katalog Poletje 2015 velja do razprodaje zalog.