DM katalog Pomladanski lepotni vodnik

DM katalog Pomladanski lepotni vodnik

DM katalog Pomladanski lepotni vodnik

DM katalog Pomladanski lepotni vodnik velja od 28.02. do 03.04.2017.

Če ste tudi vi naveličani hladnih vijoličnih mat tonov, ki so kraljevali to zimo potem prelistajte novi DM katalog Pomladanski lepotni vodnik in preverite aktualne trende priljubljene drogerije. DM katalog Pomladanski lepotni vodnik velja od 28. 02. do 03. 04. 2017

DM katalog Pomladanski vodnik; koža se je posvetlila in prav je, da bledoličnost preženete s pomladnimi barvami. Naj prvo pomladno sonce posije na rdeče, oranžne in breskove odtenke, ki bodo vašemu obrazu prinesli zdrav in svež videz. Nove pomladne trende so nam predstavile same narekovalke trendov, ki dnevno preizkusijo ogromno novih ličil. Najbolj priljubljene slovenske blogerke Ajda Sitar, Lea Filipovič, Tesa Jurjaševič, Katja Grudnik, Eva Ahačevčič Pakiž in Eva C. Zimet so nam predstavile svoje najljubše make up izdelke in svoj najljubši pomladni  videz. Njihove looke in izbrana ličila si lahko ogledate v dm look Lepotnem vodniku, ki je priložen marčevskemu dm katalogu. Priljubljene blogerke pa so za vse lepotne navdušence pripravile tudi posebne video vodiče v katerih lahko spremljate točen potek ličenja.

Da boste tudi vi zakorakali v pomlad s svežimi barvami in z najljubšimi make up produkti, so v sklopu dm look kampanje pripravili vrsto make up presenečenj in ugodnosti. V času od 28. 02. do 03. 04. 2017 lahko izkoristite kar 30% popust na izbrana ličila za 10 točk.

30% popust za 10 točk velja za enkratni nakup največ treh (3) izdelkov. Popust je možno izkoristiti na omejeno število 30 izdelkov, ob unovčenju zadostnega števila točk. Ob koriščenju popusta je potrebno na blagajni dm obvezno predložiti kartico ugodnosti dm active beauty svet ugodnosti. V kolikor popusta ne želite izkoristiti, kartice ne predložite, pike pa vam bomo za vaš nakup pripisali naknadno. V marcu lahko izkoristite tudi možnost individualnih svetovanj in brezplačnega ličenja s priznanimi vizažisti vodilnih kozmetičnih hiš. Slovenijo bo ponovno v ta namen obiskal tudi svetovno priznani vizažist Tom Strohmetz.

Kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s kozmetiko za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog Pomladanski lepotni vodnik velja od 28. 02. do 03. 04. 2017