DM katalog

DM katalog

 

DM katalog september 2015

DM katalog velja od 01. 09. do 14. 09. 2015.

Izšel je novi DM katalog – prelistajte ga in se s novo ponudbo za mesec september prepustite naravi. V septembru v drogerijah DM posebno pozornost namenjajo naravnim izdelkom. Vsi ljubitelji naravnega zato lahko izbirate med številnimi izdelki za nego telesa in čist dom. DM katalog velja od 01. 09. do 14. 09. 2015.

Vse, ki si naravne sestavine želite tudi na krožniku, bo v novem DM katalogu razveselila vse večja ponudba izdelkov dm Bio. V DM katalogu september pobrskajte za zdravimi in okusnimi recepti, prav tako pa lahko številne izdelke poskusite tudi v prodajalnah, saj bodo v septembru potekale degustacije dm Bio izdelkov. Pripravili so tudi 30% popust za 30 točk ob nakupu najmanj treh dm Bio izdelkov po lastni izbiri. Vse kuharske navdušence in navdušenke vabijo, da  delite svoje recepte z dm Bio izdelki. Najboljše bodo objavili v kuharski knjigi, prvih 100 pa nagradili s privlačno nagrado.

V septembru praznujejo tudi 25 let znamke Denkmit. Ob nakupu katerihkoli dveh izdelkov Denkmit boste na blagajnah dm prejeli darilo – lovilec barv za barvno perilo (2 kosa). V novem DM katalogu september pa boste našli še številne druge popuste in ugodnosti. Vsekakor ne spreglejte Cenovnih bonbončkov 1+1 gratis.; Adidas ženski gel za prhanje 2, 59 €, BIC twin lady damski brivnik za enkratno uporabo 2, 29 €, Deborah DD tekoča podlaga 14, 99 €, Elmex zobna krema Sensitive 2, 99 €, Head ˛Shoulders šampon za lase 4, 89 €.

Vabimo Vas, da vse kataloge drogerije DM spremljate še naprej na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbo kozmetičnih izdelkov si oglejte v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 01. 09. do 14. 09. 2015.