Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog zima 2013/14 Austria

Ikea katalog zima 2013/14 velja do razprodaje zalog

Izšel je novi Ikea katalog zima 2013/14, ki vsebuje najnovejše novosti na področju bivanja.

Aktualni Ikea katalog zima 2013/14 vsebuje predloge za ugoden nakup kuhinj, dnevnih sob, otroških sob, igrač, dekoracij za popestritev otroških sob, kuhinjsko posodo, kuhinjski tekstil, posteljnino, svetila in še veliko več, preverite zares bogato ponudbo Ikee, ki jo najdete na kar 32 straneh. Ponudbe in cene, ki jih vsebuje aktualni katalog, velja za prodajna mesta v Avstriji.

Ikea katalog vsebuje predloge za nakup kotnih sedežnih garnitur, pohištvo za dnevne sobe, klubske mizice, sklopne elemente, knjižne omare in police za knjige, tv mizice enostavnega dizajna, jasnih linij in dekadentnih barv, prav vsak element iz novega Ikea kataloga za zimo 2013/14 bo vaš dom preuredil v mesto, v katerem se bo z veseljem vsakodnevno zbirala in družila celotna družina. Tako kuhinje, ki jih nudi Ikea, kot jedilniške mize in stoli so narejeni zares preprosto, a hkrati stilsko izjemno dovršeno, z barvami, ki se med seboj dajo izvrstno kombinacijo in se vklopijo v prav vsak prostor. Ikea kuhinje in kuhinjski elementi so poleg tega, da so praktični, omogočajo kar nekaj prihranka pri samem prostoru, zato so izjemno priročne v stanovanjih z malo kvadraturo.

Prelistajte novi Ikea katalog zima 2013/14, v njem najdete vse zaureditev otroške sobe, ki bo s svojimi živahnimi barvami in z veselimi motivi razveselila prav vsakega malčka, prav tako pa je tu ponudba za vse gospodinje, ki bodo našle odlično ponudbo jedilnih servisev, jedilniškega pribora, kozarcev za vse priložnosti.

Preverite kaj nudi novi Ikea katalog zima 2013/14, morda pa v njem najdete inspiracijo za preureditev doma, še preden se izteče leto. Prelistajte aktualni Ikea katalog zima 2013/14, za celotno ponudbo kliknite  IKEA katalog, če pa vas zanima ponudba drugih, to preverite v naših rubrikah Pohištvo.