Jager katalog

Jager katalog

 

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil velja od 28. 01. do 03. 02. 2015.

Novi Jager katalog tekstil – modna ponudba v mesecu januarju in februarja 2015: nova kolekcija Mustang je že prišla na tekstilne oddelke trgovin Jager, prav tako je na njihovih policah že nova kolekcija s.Oliver – ob nakupu ženske obleke s.Oliver boste odšteli 71, 99 €, 10 % pa Vam bodo vrnili na Jager klub kartico.

Preverite več kot privlačno ponudbo, ki jo vsebuje novi Jager katalog tekstil; pri nakupu tekstila in obutve nad 20 € Vam bodo kar 10 % vrnili na kartico –  popusti se izključujejo in se med seboj ne seštevajo. Popust velja na že znižane artikle, ki so v akciji, prav tako so izključeni vsi artikli na razprodajah in vsi artikli, ki so vključeni v projekte Jager kluba.

Jager katalog tekstil – posezonska razprodaja zimskih oblačil in izbrane obutve, kar – 50 % znižanje še vedno traja, vse do 24. 02. 2015. Naslednja ponudba iz Jager kataloga tekstil velja tudi v supermarketih Jager; ženski čevlji, udobni z usnjenim vložkom 17, 90 €, 20 % popusta zdaj na določene ženske in moške skibucke iz zaloge s cenami že od 15, 92 €, prav tako pa ne spreglejte 10 % takoj ceneje ob nakupu pustnih kostumov.

Novi Jager katalog tekstil velja do 03. 02. 2015., vse kataloge trgovine Jager si oglejte na povezavi Jager katalog, vse kataloge s podobnimi ponudbami spremljajte še naprej v rubrikah Oblačila in Obutev.

Zimsko znižanje trgovcev še naprej skupaj z nami spremljajte na povezavi Znižanja zima 2015.