Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 22. 4. do 12. 5. 2014.

Izšel je novi Oriflame katalog številka 6 v letu 2014.

V novem Oriflame katalogu Vas čaka čista privlačnost Eclat Femme, prenovljena dišava, s kakovostnimi svežimi vrhnjimi notami in živahnim srcem cvetov pomarančevca ter ekskluzivnimi cvetovi jasmina sedaj po ekskluzivni, predstavitveni ponudbi za 17, 99 €. Čistejši, elegantnejši in bogatejši vonj za žensko, ki je moderna in prefinjena.

Novi Oriflame katalog pa seveda ni namenjen samo ženskam, seveda niso pozabili niti na moške – Eclat Homme je prenovljena dišava z nežnim in elegantnim usnjem Barenia, ki zagotavlja dolgo obstojnost. Čistejši, ekskluzivnejši vonj za modernega in elegantnega moškega za 29, 99 €. Oriflame linija Royal Velvet tokrat praznuje 35. obletnico in ob tej priložnosti so pripravili posebno izdajo dnevne kreme v izjemno elegantni zlati embalaži. Ne spreglejte tudi novosti iz  The ONE linije!

Novi Oriflame katalog: ker se približujejo prvomajske počitnice in mnogi se boste odpravili na morje ali drugam v tople kraje, so za Vas pripravili izjemno akcijo Sun Zone izdelkov. Ob sočasnem nakupu katerih koli dveh sončnih krem iz K6 (strani 122-123), Vam bodo  popolnoma brezplačno dodali Sun Zone 3-v-1 vlažilno negovalno mleko za po sončenju (23346). Akcija velja od 22.-29.4. 2014 in velja za izdelke na zalogi.

Novi Oriflame katalog poleg že vsega kar smo Vam našteli vsebuje odlično ponudbo zobne higiene Optifresh, ponudbo šamponov za popolno pričesko prav vsak dan in pestro ponudbo krem za kožo.

Prelistajte novi Oriflame katalog, za celoten pregled katalogov Oriflame kliknite  Oriflame katalog, če pa Vas zanima kakšna je aktualna ponudba drugih, jo boste našli v rubriki Kozmetika.