Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 13. 5. do 2. 6. 2014.

Izšel je novi Oriflame katalog, ki tudi tokrat vsebuje ponudbo kakovostne naravne kozmetike za njo in za njega.

V novem Oriflame katalogu vas čaka nova negovalna linija Love Nature, ki je namenjena negi kože vseh starosti z različnimi potrebami. Linija je osnovana na naravnih izvlečkih – je kaj bolj očarljivega od vonja poletne vrtnice, ki dehti na vaši koži? Oriflame darilo je čudovita koža, ki izžareva bistvo lepoto. V novem Oriflame katalogu Vam predstavljajo tudi novosti v liniji The ONE – tokrat sta na voljo nova šminka Colour Unlimited v desetih izjemnih odtenkih ter dolgo obstojno črtalo stylo za oči, ki je obstojno ves dan!

Novo v ponudbi Oriflame: končno smo dočakali prenovo linije Pure Nature in dobili novo, izvrstno linijo z izjemnimi naravnimi učinkovinami. Linija za normalno in mešano kožo je osnovana na izvlečkih Aloe Vere, linija za suho kožo vsebuje izvlečke divje vrtnica, linija za mastno kožo pa izvlečke čajevca. Prihajata še 2 liniji.

V podjetju Oriflame verjamemo v Vas. Vedno se trudijo, da delujejo v sožitju z naravo in Vam omogočajo uporabo najučinkovitejših izdelkov z najčistejšimi sestavinami. Preverite odlično Oriflame ponudbo!

V zadnjem delu Oriflame kataloga pa boste našli izjemne ponudbe, ki so jih povezali s štirimi osnovnimi elementi – zrakom, vodo, ognjem in zemljo. Čisto na zadnji strani samega kataloga pa Vas čaka dobrotica Feet Up, kolekcija s sivko in limono, ki bo osvežila in zgladila vaša stopala pred vstopom v poletje.

Prelistajte novi Oriflame katalog, za celoten pregled katalogov Oriflame kliknite na povezavo  Oriflame katalog, če pa Vas morda zanima kakšna je aktualna ponudba drugih trgovcev, jo boste našli v rubriki Kozmetika.