Petrol katalog

Petrol katalog

 

Petrol katalog

Petrol katalog velja od 15. 11. 2015 do 31. 01. 2016.

Izšel je novi Petrol katalog v katerem boste tokrat našli pester izbor čudovitih daril za vse družinske člane in prijatelje. Petrol katalog Zima velja od 15. 11. do 31. 01. 2015.

Petrol katalog Vas tokrat vabi s številnimi inovativnimi igračami in knjigami, ki bodo kot nalašč odlično darilo za najmlajše, kuhinjske pripomočke in male gospodinjske aparate pa za domače kuharske navdušence. Pestra ponudba čaka tudi vse ljubitelje tehnologije, če pa želite svojim najbližjim podariti zares unikatno darilo, ustvarite fotokoledar, ki združuje posebne trenutke, da se jih boste lahko tako spominjali vse dni prihajajočega leta. Praznični čas pa je tudi čas številnih dobrot. Da boste ob gurmanskih užitkih ostali dobro telesno pripravljeni Vam v novem Petrol katalogu ponujajo različne naprave za fitnes in pripomočke za vadbo. Ne prezrite pa tudi idej za zimski oddih, veselo silvestrovanje, razvajanje v SPA – centrih in smučanje.

Prelistajte novi Petrol katalog, izbrane izdelke naročite kar iz udobja domačega naslonjača ali pa obiščite najbližji bencinski servis Petrol.

Vse kataloge bencinskih servisov Petrol si lahko pogledate na povezavi Petrol katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubriki Avto Moto.

Petrol katalog Zima velja od 15. 11. do 31. 01. 2015.